Jan Smit ook Engelstalig op nieuwe cd

Jan SmitVorige week schreven we hier al over het nieuwe album van Jan Smit dat volgende maand uitkomt: Op weg naar Geluk. De zanger pakt flink uit met een limited edition bestaande uit 4 schijfjes. Onderdeel daarvan is een duet met Paul de Leeuw. Smit vertelde in de ochtendshow van Radio 538 dat het om het liedje Perhaps Love gaat, oorspronkelijk van John Denver. "Ja, het wordt ook door ons Engelstalig ingezongen", aldus de zanger vanaf zijn vakantie-adres in Zuid-Afrika.
Op de bonus-dvd is ook een interview met Paul de Leeuw te zien vanuit zijn huis in het Spaanse Marbella. "Op die dvd bieden we meer diepte aan voor de fans", verklaart Smit.

Het is niet waarschijnlijk dat het duet met Paul de Leeuw op single uitkomt, aangezien het op een bonus-cd is te vinden. Dat is jammer, want Perhaps Love is werkelijk een prachtig nummer. Maargoed, wie weet komt Smit een keertje langs in Mooi! Weer de Leeuw en zien we daar een live-uitvoering.

Bekijk Perhaps Love in de uitvoering van John Denver & Placido Domingo:

Zie ook:
- Nieuw album Jan Smit telt 4 schijfjes
- Nieuwe single Jan Smit heet Als de morgen is gekomen
- Jan Smit: Nicht Ein aber Zwei

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>