Jan Smit versieren in 3 stappen

'Oh Cupido, laat me toch met rust!', zingt Jan Smit in zijn meest recente hit. Je zou zeggen dat de Volendammer inderaad even geen liefde wil in zijn leven, na het stuklopen van zijn relatie met Ellemieke Vermolen. Maar in de Hitkrant van deze week geeft Jan datingtips. In het jongerenblad geeft hij overigens aan zelf een luie versierder te zijn. Oftewel: 's lands meest begeerde vrijgezel versieren in drie stappen.

Stap 1
Overlaad Jan niet met complimenten over zijn beroep. Je geeft daarmee aan een grote fan te zijn en dat is voor Jan een afknapper. "Met zo'n meisje lukt het ook niet: dan kun je alles doen en laten wat je wil, want zij vindt het toch allemaal goed."

Stap 2
Vertel veel over jezelf. Jan praat al zoveel over zichzelf. Wanneer hij jou moet vertellen wat hij zoal doet, is het voor hem net een interview. Zou toch zonde zijn als hij de date als werk ervaart.

Stap 3
Wees duidelijk en neem initiatief. Jan lijkt het namelijk wel prettig te vinden als een vrouw de touwtjes in handen heeft. Een hele avond leuk kletsen en dan met drie zoentjes op de wang afscheid nemen is niet Jans kopje thee. "Zeg gewoon wat je leuk vindt, en ja of nee. Wat dat betreft ben ik ook makkelijk aan de haak te slaan."

Dus als je Jan in de discotheek of de kebab-zaak tegenkomt: vriendelijk lachen en een gesprekje aanknopen waarin je subtiel vertelt hoe leuk je bent. Succes!

Zie ook:
- Jan Smit: Mensen onderschatten de impact van mij
- In je Jan Smit-zwembroek naar het strand
- Jan Smit weer vrijgezel

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit versieren in 3 stappen

  1. tami

    hoi lieve jan
    ik ben tami ik ben 23jaar ik ben in 26-8-1983 geboren ik kom vaak naar jauw optreden kijken ik heb keer ook met jauw gezongen ik ben nog steeds vrijgezel om dat ik alleen op jauw val ik heb donker half lang haar krulen en bruin ogen ik ben 1m60 ik kan goet dansen en zingen ik heb numer geschreven het titel is als ik alleen bij jauw ben
    jan als je tijd heb wil je dan me drug schrijfen en ik wil met jauw leuke dingen doen gr en veel liefs tami p.s [email protected] 06-25397179

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>