Jan Smit doorbreekt mediastilte voor liefdesverklaring aan Yolanthe

Wat een stiekemerd is die Jan Smit toch. Voor de tweede keer doorbreekt hij zijn mediastop. Twee weken terug was dat om zijn nieuwe single Op Weg Naar Geluk te promoten, nu om mede te delen dat zijn weg naar geluk is voltooid. In De Telegraaf verklapt hij inderdaad een setje te zijn met Yolanthe Cabau van Kasbergen. Die krant was zo vriendelijk om het meteen de opening van de krant te maken.

Het is hem gegund hoor. Wanneer je zo populair bent als Jan Smit is, kun je haast onmogelijk een relatie opbouwen. En hij heeft nu toch het geluk gevonden. Naar verluidt heeft ook Volendam vrede met dit buitendorpse meisje, dus het kan allemaal niet op.

Yolanthe heeft nog wel even getwijfeld, een relatie met de zanger zou haar mannelijke fans teleurstellen. Jan Smit pakte haar vervolgens met de volgende woorden in: "Ik zei tegen haar: 'Als jij bij mij een knopje kunt vinden dat mijn gevoel uitschakelt, dan hebben we het probleem opgelost. Maar ik ben verliefd. Hier ben ik. Ik ga niet meer weg'."

Proficiat Jan en Yolanthe.

Zie ook:
- Jan Smit scoort vierde nummer 1-hit op rij
- Deze zomer in Jim of Jan-zwembroek naar het strand?

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Jan Smit doorbreekt mediastilte voor liefdesverklaring aan Yolanthe

  1. anne

    het is helemaal niet waar jan en yolanthe hebben helemaal niks
    jan past genees bij haar
    gr anne

      /   Reply  / 
  2. Jordy II

    Nu wachten op de eerste breuk-berichten, ik schat over anderhalf/twee maandjes. Ochja, dat hoort er bij.

      /   Reply  / 
  3. roza

    tsssss dit slaat negens op over 3 maaden of 2 is het weer uit kijk maar bij anne en ellemieke daar was ok 2 maanden uit en dan zegt die weer ik heb het te druk ja iedereen heeft het druk maar alles je zo blijft zeggen ben ik je fan niet meer misschien helemaal niet meer en alles ze het toch vol houden is het 2008 weer uit want heeft jan weidig tijd voor haar tsssssss rot op met yolanthe wacht dat je ouder bent 25 of zo heb engens gelzen dat yolanthe een jaar en half geen zex meer gehad heeft dat doet jan wel voor hoor jongens denken alleen daar aan ik heb het mee gemaakt dat ze me gebruiken ik weet hoe dat voelt

      /   Reply  / 
  4. Alex

    Yolanthe is een leuke meid. Zou jammer zijn als ze met dat rare jochie is.

      /   Reply  / 
  5. Snormobiel Beusichem

    Ik snap niet waarom iedereen z’n eigen zo druk maakt om de relatie(‘s) van Jan Smit ??? Het interesseert me totaal niet. Het is tenslotte ook privé !!! Al heeft die volgende week weer wat met Gerard Joling.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>