Jan Smit vandaag onder het mes

Het wordt een spannende dag voor Jan Smit. In het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam wordt hij vandaag geopereerd aan de aangeboren afwijking aan zijn stembanden. Aangezien zijn stem de belangrijkste bron van inkomsten is, hangt er veel af van de operatie. De chirurgen denken het probleem wel te kunnen verhelpen, maar elke operatie brengt risico met zich mee.

Veel mensen leven mee met Jan Smit, die mede door de operatie 2007 als een rampjaar zal blijven herinneren. Door het probleem is hij al met al zeker een half jaar uitgeschakeld.

De verwachting is dat Jan vanavond alweer uit het ziekenhuis wordt ontslagen. Daarna volgt een week van absolute stemrust. Pas na zo'n drie maanden mag hij weer beginnen met zangles, na vijf maanden zou hij weer een optreden kunnen doen.

De toer die voor het eerste kwartaal van 2008 was gepland, is verplaatst naar het najaar. Ook het album Stilte in de Storm zal op zijn vroegst pas in juli verschijnen.

Sterkte Jan, we duimen voor je en hopelijk ben je snel weer de oude.

Zie ook:
- Jan Smit zwaar de pineut: half jaar uitgeschakeld
- Jan Smit komt naar je toe volgende winter

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>