Jan Smit maakt comeback op Megapiratenfestival

Al bijna een half jaar moeten de fans van Jan Smit zonder hun idool stellen. Weliswaar duikt de Volendammer geregeld ergens op, hij mag niet laten horen waar hij nu zo bekend mee is geworden. Maar de stille periode is bijna voorbij. Jan moet zijn stem nog een maand ontlasten en vanaf mei mag hij weer voluit zingen. De comeback van Jan Smit zal plaatsvinden op het Megapiratenfestival op 3 mei.

In Zelhem is een heuse megatent ingericht waar Jan zijn comeback maakt, even nadat de klok middernacht heeft geslagen (dus in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 mei). Twee dagen later treedt hij op in Maasbree, in de week daarna volgen optredens in Berkel en Rodenrijs en het Ajoc Festival in Mijdrecht.

Door alle stemproblemen heeft Jan de release van zijn cd Stilte in de Storm uit moeten stellen. Deze staat nu gepland voor 22 augustus. De single Dan Volg Je Haar Benen is afkomstig van dit album. De theatertour van Jan Smit begint op 9 oktober in Arnhem.

Zie ook:
- Nieuwe releasedatum cd Jan Smit in augustus
- Gigapiratenfeest: en Jan Smit sprak
- Operatie Jan Smit geslaagd
- Jan Smit zwaar de pineut: half jaar uitgeschakeld

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jan Smit maakt comeback op Megapiratenfestival

  1. LBV

    Het optreden in Berkel en R is volgens mij fout, moet zijn Pijnacker.

    gr. LBV

      /   Reply  / 
  2. berry

    Het moet PIJNACKER ZIJN!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>