Hit of shit: R.O.O.O.M – Get Up

Over de vorige single van R.O.O.O.M was ik al tamelijk enthousiast, en ook de nieuwe single doorstaat hier de Hit of Shit-keuring. Het lijkt er op dat er eindelijk weer eens een leuk popbandje van Hollandse bodem is opgestaan. En gaat doorbreken. Want volgens mij heeft R.O.O.O.M genoeg potentie om het heel ver te schoppen, zo konden we ook al zien op de TMF Awards.
Beetje jammer dat de groep zo'n slechte naam heeft uitgekozen. R.O.O.O.M staat voor Rulers of our own Minds maar de afkorting is erg vervelend om te tikken en geeft bovendien al ruim 300.000 hits op Google. Maargoed, dat is mierenn**kerij.

Terug naar waar het om gaat: het liedje. Zangeres Romagna doet me qua stemgeluid dit keer denken aan Jennifer Lopez, visueel is R.O.O.O.M nog altijd zeer verwant met Black Eyed Peas. Get Up is een lekker up-tempo popliedje geworden. Niet wereldschokkend, vernieuwend of origineel. Maar wel goed uitgevoerd; goed tempo, lekkere melodie en een refrein dat blijft hangen. Volgens mij alle vereisten die nodig zijn om een hit te scoren.

Ik ben dus enthousiast, maar jullie? Graag het oordeel in deze Hit of Shit.

Bekijk de video van Get Up:

Zie ook:
Hit of shit: R.O.O.O.M – First Thing

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hit of shit: R.O.O.O.M – Get Up

  1. Roos

    Mwah, beetje eentonig…

      /   Reply  / 
  2. Lis

    Leuk!

      /   Reply  / 
  3. Yula

    RELAXT NUMMERTJE!

      /   Reply  / 
  4. IES

    Geweldig!!! R.O.O.O.M rrrocks!!!

      /   Reply  / 
  5. shirleyL

    klinkt lekker

      /   Reply  / 
  6. joost

    voor mij is het een hit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>