Hit of shit: DJ Porny – Me so Horny

Kent u ze nog? De kaalgeschoren gabbers en hun 'raveteven', om het even oneerbiedig te zeggen? Halverwege jaren negentig domineerden aussies en maxjes het straatbeeld, inclusief de hakkende danspajes. Maar de gabber-hype was niet van heel lange duur. Neemt niet weg dat de muziekstroming in de underground altijd is blijven bestaan. DJ Porny probeert er nu munt uit te slaan, en valt daarvoor terug op de happy hardcore van toentertijd.

De hele belangstelling rondom DJ Porny was mij ontgaan, gelukkig berichtten collega-blogs Dance en Videoclips over dit vriendelijke harstyle-liedje. Want Me So Horny mag dan een ondeugende titel hebben, de melodie in het nummer is heel gemoedelijk, om niet te zeggen vrolijk. Net als de dansers in het nummer, goedgeluimd en vaak lachend. Staan ze in de supermarkt of de slager gewoon hun danspasjes uit te voeren.

Muzikaal gezien is het natuurlijk geen hoogstandje. Gewoon wat snelle beats, wat Franse vocalen door een stemvervormer halen en weer een ander door een megafoon laten schreeuwen. Ik kan het eigenlijk nauwelijks hardstyle noemen, dit is je reinste popmuziek. En gezien de grote belangstelling voor het nummer (bij TMF werd het in enkele dagen tijd meer dan 10.000 keer bekeken) zou er nog wel eens een hit in kunnen zitten ook.


Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video van Me So Horny:

Lees ook:
- Videoclips: Nieuwe video: DJ Porny – Me So Horny
- Dance: Video: DJ Porny – Me So Horny (jumpstyle edit)

facebook share facebook share

95 Reacties // Reageer

95 thoughts on “Hit of shit: DJ Porny – Me so Horny

  1. vinn

    Dit moet jump voorstelle.. want ze jumpen in de clip

      /   Reply  / 
  2. Utop

    Ach ja, jumpen… of ‘rare bokkesprongen op bonkebonk-muziek’, zoals Man bijt Hond het gisteren verwoordde.

      /   Reply  / 
  3. Wwz

    Platter dan dit worden ze niet gemaakt.

      /   Reply  / 
  4. Pietje

    Ik vind dit lachuh, tis een leuk liedje, who the F cares wat het met Jumpuh te maken heeft. Clip is ook best vermakelijk haha

      /   Reply  / 
  5. Dennis

    Nouw et kan een andere jump sijn er sijn hgeel veel jumpen hoar

      /   Reply  / 
  6. aka jeff

    asjeblieft moet dit jumpen zijn zo goed nummer en dan zulke jumpers …. zonden vande klip chil nummer zoek volgende keer btre jumpers suc6;) later aka jeff

      /   Reply  / 
  7. sebastiaan de witte

    ik vind het geweldig,

    en die meid die dat jumpen doet .die heeft me een mooi koppie zeg .

    hahahahaha.

    nummertje is denk egt een knaller voor de zomer.

      /   Reply  / 
  8. Niels

    Die mongool denkt dat dat Jump muziek is, het lijkt er niet eens op zeg. -.-

      /   Reply  / 
  9. Niels

    Een toevoeging op m’n vorige post:

    Het is meer een Happy Dance track en ze het Jumpen in de clip is nogal ontoepasselijk met de muziek..

      /   Reply  / 
  10. E

    Tsja het nummer… wtf gebruik gewoon wat engelse vocals ofzo i.p.v. die Dragostie Den Tei shit.

    opzich had het nog iets kunne worden, maar ik vind het nummer saai en de clip is gaar, iedereen met een beetje videocamera zou iets dergelijks kunnen maken…

      /   Reply  / 
  11. ron

    tis eik nie mn muziek, maar heb t nummer nu paar keer langs horen komen en tis best oke.. heeft nix met jump of hardstyle te maken, maar goed clip is best geinig en met het nr val je me ook nie lastig.

      /   Reply  / 
  12. jade

    WAT ZEIKT IEDEREEEN NOU JE KAN ER TOG OP JUMPEN!!! OP DE MUZIEK.. KLAAR DUS GEWOON EEN JUMP NUMMER ALLEEN DAN HAPPYJUMP BEETJE SOFT MAAR JE KAN ER GEWOON OP JUMPEN!!!

      /   Reply  / 
  13. RmK

    wat een commercieel kutnummer, echt een van de slechtste nummers uit dit genre die ik heb gehoord…. dit maakt jumpstyle ten schande. Als je iets wil uitbrengen laat het dan wel een goed nummer zijn….

      /   Reply  / 
  14. Soul

    hmm tja toen ik deze voor ut eerst zag op tmf d8 ik van wtf is dat nou weer en tja ken um wel van vroega (ook al ben ik pas 20)maja ik ze jumpen in de clip en hierboven hebben ze ut over hakken? ik snap de vergelijking niet echt,zelf ben ik hardcore liefhebber maja vind um nog wel om aan t horen maja om dit nou jump of hardstyle te noemen???dat ckrs niet is gewoon een iets t happy en t snel trance nummer voor mijn gevoel maja smaken verschillen (gelukkig)maja zelf vind um wel lachu is weer is wat anders.

      /   Reply  / 
  15. Christie

    Kweejnie ouwe, dit nummer is gewoon de bom…

    alleen het echte jumpen is voor mietjes…deze danspasjes zijn gewoon konings

      /   Reply  / 
  16. Soul

    nou ja kheb ut nie zo op jumpen weet je,best leuk om af en toe naar t luisteren maar sinds ut commercieel is wil in 1 keer iedereen jumpen :s,snap ut op zich wel maja kijk naar hardcore da was een paar jaar gelee ook erg in en nu niet meer,maar hardcore is ckrss niet dood en ben wel blij dat ut nie niet meer zo erg commercieel is maja commercieel of niet ik luister ut toch wel en tja als j er geld mee ken verdiennen waarom nie maja toen hc kwam wou ook iedereen in 1 keer leren hakken,maja hakken das pas kunst en zijn verschillende manieren da ken j van jump nie echt zeggen vind ik aangezien iedereen ut zelfde doet :S,dus jumpers verzin is iets unieks,en ja ik doe ook hakken ja maar ben geen meeloper ik doe en draag wat ik zelf mooi of leuk vind.

      /   Reply  / 
  17. ram0na

    DE JONGEN MET DE GRIJZE TRUI IIS VAN MIJ !!

      /   Reply  / 
  18. Tha Element

    ik kan nog beter mn eigen nummer uitbrengen met clip…

    Tha Element vs Cassie – Me & You

      /   Reply  / 
  19. Mark Switch

    Ik heb laatst het intervieuw met Dj Porny gezien op TMF. M’n eerste indruk is dat Dj Porny een chille gast is die zeker weet waar hij mij bezig is. Hij vertelt dat hij extra zijn plaat wat ‘softer’ heeft gemaakt, zodat radiozenders het nummer ook kunnen uitzenden. Opzich begrijpelijk, want je hoort nouwelijks echte jumpstyle op de ether (3FM, Radio 538 etc). Op XFM wil nog wel eens een jumpstyleplaat gedraaid worden (bijv. Jeckyll & Hyde), maar dit is minimum.

    Ondanks Dj Porny zijn plaat wat ‘softer’ heeft gemaakt, vind ik het nog steeds een mooi nummer wat het zeker goed gaat doen in Nederland en andere landen. Het heeft wel een hoog ‘Dragostea Din Tei-gehalte’, maar dat is voor iedereen anders waarneembaar. ‘Nu is jumpen op ‘Me So Horny’ niet echt realistisch gezien de stijl van de muziek, maar zoals Dj Porny vertelt op TMF: ‘Er kan op gejumped worden’.

    Ook vertelde hij dat er een 2e single klaar ligt, dus ik ben benieuwd. Er is ook een album in de maak…

      /   Reply  / 
  20. ~*(larissa)*~ jumpfan

    ik vind het nr niet gaar, maar egt top!! et is me lievelingsliedjj, en ja die clip, nou en? ik vind et prachtig!! en dat softe is omdat het ook op de radio moet kunnen worden uitgezonden, je gaat toch ook niet zo’n vet hardstyle nr, op de radio draaien? :S, alhoewel dat wel eens een goed idee zou zijn (A) wat mij betreft is dit een top nr!!!

      /   Reply  / 
  21. lisa

    mooi nummer maar tja het is niet egt jumpstyle dus zoo meot je het niet noemen ik zelf ben helemaal geak van jumpstyle mooi nummer die gaste zijn ook wel leuk:p maa jaa iedereen kan toch zoo jumpe of nie jongens zijn de pasje voor beginners

      /   Reply  / 
  22. stuuut

    Wat een ziek graf nr….. en hij durft zich op TMF nog wel jump koning van nederland te noemen…. aan z’n nr te horen weet ie nie eens wat jump is dus laat staan de jump koning…. wahahah wat een kneus die probeert mee te liften op t jump suc6

    En voor de duidelijkheid er kan niet op gejumpt worden….. scheit nr dit kan op de kinderen voor kinderen cd ofzow

      /   Reply  / 
  23. kreun

    ik ben het met pietje eens =D
    wat maakt het nou uit..
    ‘t is een lekker geil nummertje ;)

      /   Reply  / 
  24. kevin bonnes

    me so horny is echt een vet nummer een van de beste jumpstyle nummers de ik ken
    en er zit een leuke ritme in en de clip is ook gaaf en het slaat nergens op dat je het bokkesprongen noem dit is gewoon de dans van nu en gewoon de muziek van nu
    als je daar geen respekt voor heb ga dan maar lekker door met de tango ofzo maar kraak geen andere muziek af en voor al geen hardcore of jumpstyle wand dat is gewoon mijn muziek en daar moet je respekt voor hebben ;) maarjah het is gewoon een vet nummer groetjes Bonnes

      /   Reply  / 
  25. Cor de Hakker

    ik weet nie of ze hier het verschil tussen hardcore, happy-hardcore en jumpstyle kennen? maar DJ Porny – Me So Horny is overduidelijk jump. Dat zie je ook in de clip zoals eerder vermeld.
    Hardcore is echt met gabbers en happy hardcore is op een ludieke manier.
    Maarja wijsheid is niet te koop

      /   Reply  / 
  26. demi

    mensen he doe ffe normaal met je stomme mongolen ze kunnen het best wel en eht gaat over de dj neit over de jumpen –.–

      /   Reply  / 
  27. Ronald

    Ach Kevin Bonnes.

    Jij bent best sneu. Dus iedereen moet jumpstyle maar tof vinden.
    Nou gast, ik kraak het toch lekker af. Ik vind het echt 300 keer niks. Shit’muziek’

    Ga je nu huilen omdat iemand het afkraakt?

      /   Reply  / 
  28. iris

    yo mag ik de msn van je vrienden alsje blief

      /   Reply  / 
  29. Dennis

    Tjah, wat moet ik erop zeggen: gewoon zwaar triest. Nu jump populair begint te worden komen er uit alles hoeken en gaten dwazen die een nummer in elkaar fratsen en dat onder de naam jump uitbrengen, terwijl het er totaal NIET op lijkt.

    Helaas is dit het gevolg van het grote succes van Frozen Flame. Een goed nummer maar helaas waarschijnlijk wel de ondergang van de echte jump. De echte jump is tot dusver nog niet op de muziekzenders als MTV, TMF en The Box(tegenwoordig alleen ´s avonds) te zien maar wel het dansje.

    Omdat dit dansje blijkbaar aanstekelijk is, word dit dus ook in clips gebruikt waarvan de muziek totaal geen jump is, zoals bij DJ P*rny.

    Hopelijk krijgt Nederland in de gaten wat jump nou eigenlijk betekend, en dat betekend dus jumpen op ECHTE jump en niet jumpen op DJ Boozywoozy of DJ P*rny(wat ik dus op feesten al vaak genoeg heb gezien en me er kapot aan ergerde).

    Nou ken ik GELUKKIG een aantal plaatsen waar de echte jump word gedraaid, waaronder fearfm.nl. Maar helaas dreigt deze ten onder te gaan omdat mensen zoals DJ P*rny ervoor zorgen dat het publiek denkt dat hij echte jump produceert. En als TMF deze clip dan ook nog uitzend, is het voor het publiek zeker. Het enigste wat hij doet is zijn muziek onder de naam jump uitbrengen, en dan is het als jumpliefhebber(zoals ik) zeer frustrerend om dan de clip op TMF te zien en daar jongeren zie jumpen op muziek dat GEEN jump is.

    Hopend dat de Nederlanders beseffen dat de echte jump niet op TMF word gedraaid(uitgezonderd jeckyll&hyde), maar tot nu toe nog altijd de goede disco´s en online radio´s.

    groeten.

      /   Reply  / 
  30. doortje

    heey;) ik vind de clip van me so horny echt helemaal top..!! sommige mensen gaan lopen zuren dat die gaste en dat meissie niet kunnen jumpen nou sorry hoor GELUL!! ze zijn superr:D ( en die gasten lekker:D ) haha nou ik gaat weer ;) jullie zijn top doei doei xxx doortje

      /   Reply  / 
  31. doortje

    heey;) ik vind de clip van me so horny echt helemaal top..!! sommige mensen gaan lopen zuren dat die gaste en dat meissie niet kunnen jumpen nou sorry hoor GELUL!! ze zijn superr:D ( en die gasten lekker:D ) haha nou ik gaat weer ;) jullie zijn top doei doei xxx doortje

      /   Reply  / 
  32. doortje

    heey;) ik vind de clip van me so horny echt helemaal top..!! sommige mensen gaan lopen zuren dat die gaste en dat meissie niet kunnen jumpen nou sorry hoor GELUL!! ze zijn superr:D ( en die gasten lekker:D ) haha nou ik gaat weer ;) jullie zijn top doei doei xxx doortje

      /   Reply  / 
  33. Jumpstyle

    Cor de hakker idioot. Je weet blijkbaar niet de definitie van de muziek genre: Jump.
    Dit is zeker geen jump….

    Dj porny is een commerciele mongool.. die inderdaad mee wil liften met het succes van de jump….
    het is gewoon een kinderdisco-dance hitje
    of leuk voor een apres-ski cd maar echt geen jump

      /   Reply  / 
  34. Omg

    nee jump ken je et niet egt meer noeme,,
    zijn betere nummers tevinde:|
    veel beter(H)

      /   Reply  / 
  35. Remco Medemblik

    het nummer is wel leuk alleen niet egt om op te jumpen en die shit over gabbers hier is het nog steeds in hoor (A) :D en het zal nog wel ff blijven en jumpen is tog maar een tijdelijke rage zo als wel vaker gebeurt met dingen …. over paar jaar hoor je het amper nog net als hardcore hoor je ook alleen nog maar op feesten en nooit meer op tv.!!!! … Grtz uit medemblik

      /   Reply  / 
  36. stef

    ach tis gewoon kopieren van de gabbers maar dan ff in een nieuw jasje en dan denken dat dit nog een gortoer suc6 wordt…..wie weet we zullen eens zien hoe ver die dj porny komt

      /   Reply  / 
  37. stef

    ik typte gortoer.. :( ik bedoelde groter voor degene die het niet begrepen

      /   Reply  / 
  38. luuk

    dit nummer is zo lomp..jumpstyle is vet, maar deze debiel haalt de hele jumpstyle naar beneden!! ik bedoel, welke blijkop gaat nou op dit niet-jump-nummer tussen de groentes in de supermarkt staan jumpen met een big smile? dit nummer sucks!

      /   Reply  / 
  39. michelle

    wie is die OVERHEERLIJKE jongen in de clip van DJ PORNY? die eerste jongen is zooooooooooooooooo lekker! wie weet wie dit is? ik MOET het weten! xxx

      /   Reply  / 
  40. StOnEd-SnIpEr

    goede muziek en leuk clipje
    dus niet lullen

      /   Reply  / 
  41. julian

    gwn bagger!!!!!

      /   Reply  / 
  42. jaapie

    Als ik nou eens zeg dat ik rock leuk vind “R&B KUT” en jumpstyle lekker vrolijk lekkere melodie.
    Dan nog zijn er mensen die R&B ook leuk vinden en die lopen niet allemaal mee (ieder zijn eigen muziek en smaak ) jumpstyle / dance ..jumpstyle is gewoon dance met lekker deuntje !

    nou doe eens vrolijk en loop elkaar niet zoow af te zeike!

      /   Reply  / 
  43. Nicole

    OMG die jongens zyn fucking spang.
    Teee lekker gewoon,

    Dit vinden ze cker wel leuk om te lezen hea? whauhaa, al die wijfen die aan hun lippen hangen (waarvan ik ook ofcourse)

      /   Reply  / 
  44. toaster

    jumpen is vet, het liedje is ook tof.

      /   Reply  / 
  45. antiafca

    Hahaha wat een grappige reacties. Alsof het ook maar van enig belang is of dit nou wel of geen Jumpstyle is… Kutnummer zonder inhoud (muziek maak je met losse instrumenten en geschoolde bespelers ervan), het dansen (bewegen op muziek) ziet er verschrikkelijk lachwekkend uit waarmee je jezelf toch zo verschrikkelijk voor schut zet. Niemand neemt kneuzen die dit tof vinden serieus…

      /   Reply  / 
  46. PatrickJumpen

    Yee
    Dis Echt Een Flúú Nummer ;l’

    Only For N00b’s

      /   Reply  / 
  47. dennis

    dit is egte jumpstyle so basis… maar toch dit rockt! XD goe nummer zo moeten er meer..

      /   Reply  / 
  48. dennis

    dit is egt een jump nummer wie daar aan twijfelt weet gwn niet wat jump is….
    dus goed gezegd =)

      /   Reply  / 
  49. Dennis

    Ey kerel, zet jij fearfm maar is aan op hun site dan zul je merken dat dj porny er totaal niet op lijkt. Een commerciele idioot die meerijd op het succes van de ECHTE jump.

      /   Reply  / 
  50. An&Mies

    wij MOETEN gwoon weten hoe die eerste ((heel erg lekkere!!)) gast uit de clip van dj porny heet, please zeg het anders gaan we dood!!
    XxXxX

      /   Reply  / 
  51. Little-Jumper

    uhmm… DUUH ALSOF HIJ IETS MET ZON ZIELIG WIJF te maken mot hebbe jeetje jij leeft echt in een wereldje in je hoofd meid

    Nummer is wel redelijk ik vind het goed want ik ken 1 van die jongens Die 2e kennis van mijn tante gn idee waar die woont maar hijs wel aardig heb het van hem geleerd

      /   Reply  / 
  52. Sharona

    Waarom lullen mensen van ja dit is geen jump
    Duh tuurlijk wel dat doen ze tog jullie zijn tog niet zo blind ik die van R&B hou weet zelfs dat dit jump is Duh Kneusjess !

      /   Reply  / 
  53. An&Mies

    aah joh houd je bek man! jij ben lekker in dat hoofd van je wou je zegge twas ma een grapje,,mja aangezien jij alles serieus neemt! zoek een leve! ga toch lekker jumpe op een onbewoond eiland loser!

      /   Reply  / 
  54. RARA

    jumpen? lijkt meer op een klompendans:-)

      /   Reply  / 
  55. Manouk

    Jump is nu in, kijk over een paar maanden en het is weer over.
    er zitten soms leuke beats in, dat is alles.
    En hardcore is absoluut niet dood, 27 procent van de jongeren luistert zelfs hardcore.
    En daar ben ik het totaal mee eens.
    hardcore en terror, dat is losgaan.
    Met een hele groep vrienden helemaal uit je dak, en erna echt voelen dat je ook echt gefeest heb.
    Perfect!

      /   Reply  / 
  56. soundsystem ft. dj dreamkiller

    heeft heeft er soms iemend de tekst van het liedje want we vinden het echt bangelijk
    mvg
    soundsystem ft. dj dreamkiller

      /   Reply  / 
  57. BB.*

    Ik vroeg me af waar je de songtekst kunt vinden want hij staat niet op songteksten.nl/net?
    Greetsss BB.

      /   Reply  / 
  58. koentj

    de muziek is gewelding
    maar het clipke is rot slecht ;)
    die kunne totaal ni jumpeuh!!

      /   Reply  / 
  59. BB.*

    De tekst kan ik nergens vinden maar ik weet nu dat een echte jump nummer niet/geen tekst nodig heeft..Maar ik vroeg me alleen af wat hij zegt. Het enige dat ik weet is dat tie zegt ..Dj porny me so horny come on get the vibe..ofzo iets.. maar hij zegt ook iets in het frand??=S. Weet iemand dat..

    Greetss

      /   Reply  / 
  60. jumper200

    kk he jumpstyle is nu al over zowat! allemaal door die dj porny! op TMF: ik ben de king van jump en heb het naar nederland gebracht! niet dus door patrick werd het weer polulair dus hij is gwn de king enn bijna ieder1 die hier zit dus 80% heeft het allemaal fout stomme kklijers

      /   Reply  / 
  61. jumper200

    he patrick jij bent gewoon de beste! sta geregistreert op het forum met als topic wie is de slechtste dj tot nu toe! iedereen dj porny en jeckyll & hyde is zelfs nog beter! stuk of 25 tegen 1 whaha. en omdat jij jumpen polulair gemaakt heeft ben jij de EGTE KING. drm is jumpstyle ook populair geworden

    GREETZZZ :p

      /   Reply  / 
  62. jumper200

    en jongens stop met reageren tenzij het shit is waar je op stemt! en stop met die stomme feeen beriggies van jullie mietjes over lkkr ritme en het is egte jump pfff!!! denk na mensen! allemaal weer negers die het zeggen zeker

      /   Reply  / 
  63. gabbertje

    waarom staat daarbove al dat gelul over hardcore?

    JUMP IS GEEN HARDCORE

    jump is veel zweveriger en slomer
    daarnaast kunnen ze ook nog niet jumpen ook wat een mafkesen

    en dan noemen ze dit “snelle beats”pff

      /   Reply  / 
  64. BB.*

    OKE DJ PORNY IS GEWOON SHIT!! KLAAR…!!!

      /   Reply  / 
  65. Jean

    Nepjump..
    Stond ook erges een reactie over dat je er op KAN jumpen enzo en dat het dus relax is:

    ================================
    Geplaatst door jade: Antwoord
    08/03/2007, 09:27

    WAT ZEIKT IEDEREEEN NOU JE KAN ER TOG OP JUMPEN!!! OP DE MUZIEK.. KLAAR DUS GEWOON EEN JUMP NUMMER ALLEEN DAN HAPPYJUMP BEETJE SOFT MAAR JE KAN ER GEWOON OP JUMPEN!!!

    ==================================

    DAN IS FRANSJE BAUER DUS OOK JUMP?

      /   Reply  / 
  66. Frank

    Grappig nummer, maar mensen denken dat elk nummer met een boenk erin jumpstyle is, terwijl jump toch wel verder gaat dan alleen die boenk hoor.

      /   Reply  / 
  67. jumpmaster

    ja ff serieus dit is gewoon een keihard nummer, et is gewoon happyjump.
    et brengt wat verandering in et praktisch sadistische van jump.
    en deze is voor alle gasten op deze pagina die zeuren, et is gewoon goed die gasten kunnen jumpen en HJB voortaan.

    de balle Jumpmaster

      /   Reply  / 
  68. Ronald

    @ Frank

    Inderdaad joh, soms zitten er twee ‘boenks’ in. Dat is dan wat intelligentere jump.
    Ik blijf dit een vreselijk nummer vinden. Ik kan het zelfs niet uit luisteren, of de radio gaat uit of ik zoek wat anders als ik het hoor…

      /   Reply  / 
  69. Michelle

    waarom doet iedereen zoow moeilijk?! iedereen heeft tog zn eige mening erover?! laat iedereen gwoon zn eige ding doen..

      /   Reply  / 
  70. army from hardcore

    (kut site

      /   Reply  / 
  71. Elise

    O.o En ik zie de “rage-haat” alweer naar boven komen. Daarom hou ik dus niet van ‘de mensheid’ als een groep, enige wat ze kunnen is elkaar afkraken omdat ze denken dat hun mening heilig is.
    Je hoeft niet naar mijn gebrabbel te luisteren, tis alleen hoe ik t zie..

    Ten eerste.. Bijna alles in deze wereld is commercieel, valt niks aan te doen. Je kan er wel over lopen zeiken, maar dat maakt toch niks uit. Als je ‘t leuk vind vind je t leuk, zo niet, dan niet. Als veel mensen ‘t leuk vinden, word t meestal betitelt als ‘goed’. Als je ‘t daarmee oneens ben, trek je er dan lekker niks van aan zou ik zeggen.
    Dan de kwestie of dit wel of niet Jumpstyle is… Eh, maakt t wat uit? Je kan er op jumpen, en sommigen vinden jumpen leuk dus laat ze lekker doen. Sommigen vinden dat je alleen op ‘echte’ jumpstyle kan/mag jumpen: Doe dat dan lekker, en heb plezier. Wat kan jou ‘t schelen dat iemand een ballroom dans doet op een carnavals lied (even vaag voorbeeld, niet letterlijk nemen, zoals de meeste mensen doen).
    Persoonlijk denk ik dat mensen zich de mening van anderen teveel aantrekken. Heb gewoon lol zonder anderen jouw mening op te dringen, en dan is iedereen gelukkig.
    Dat hoop ik ten minste O.o Mensen zijn lastig…

    *walks off*

      /   Reply  / 
  72. Blazer

    Guys come on , doe ff gezellig en zit niet iedereen zo af te kraken , iedereen heeft zn eigen mening over muziek, en DJ Porny heeft gezegt het juist ‘EXTRA’ soft te hebben gemaakt omdat het dan ook op de radio kon worden uitgezonden en voor diegene die denken , de ‘Echte’ Jumpstyle te kennen , hoe weet je of het echte of geen echte jump is?? Download dan eens DJ Coone met de remake van Never Alone eens kijken wat jullie daar van vinden.

    Grtz

      /   Reply  / 
  73. milatje

    omfg, wat te f*ck????????!!!!

    ok, tis ne schoon tof liedje,

    ma what the f*ck heeft da met jump te maken??

    jullie weten ni goe wa jump is zeker??

    komaan zeg, ze maken der gewoon ne lachespelletje van jong, pffff.

      /   Reply  / 
  74. Real

    Als je iets soft maakt alleen om op de radio te komen ben je echt zwak, Hoe kan je daar dan als artiest tevreden over zijn?

      /   Reply  / 
  75. Blazer

    Jeez, in 2005 is de jump naar nederland gekomen en binnen 2 jaar weet iedereen wat jumpstyle is nou forget it , ik zelf weet het ook niet , maar ik ga het niet over me zelf hebben, me so horny is een cool nummer en wat maakt het überhaupt uit of tie soft is gemaakt of niet , het is en blijft een leuk nummer en voor degene die dat niet vinden ok , ieder zn eigen mening en keus.

      /   Reply  / 
  76. porny is gay

    er is ook een diss gemaakt over dit nummer DJ Porny – Diss By Qatja-S & DJ Pat B. die vinden dat DJ Porny de jumpscene heeft laten instorten

      /   Reply  / 
  77. Driesje

    Voor de ene kerel die de tekst wou,
    hij zegt in het frans: tu es super et extraordinaire!

    meer eigelijk niet, wat een geluk dat er nog domme belgjes bestaan die frans kunnen :p
    btw jullie gezeik over al die muziekstijlen begrijp ik echt niet, ga toch gewoon same zuipe man en zet om de beurt n liedje op..

      /   Reply  / 
  78. Jonathan

    iedereen zit zo te zevere over dat dit geen jump is en blablabla wa wete hollanders er nu van??? waar is jump ontstaan ??? ni in holland . trouwens ik ben jumper en et nr is geen jump noch hardstyle het is gewoon goed en het meisje kan nog redelijk jumpen, neut ni ovr zo liedje life goes on noobs

      /   Reply  / 
  79. wout-r

    miereneukers

      /   Reply  / 
  80. Tekstyles

    Bellachelijk nummer
    Hier de betere versie B)

    http://www.youtube.com/watch?v=pEntuZQjxI0

    Fuck dj porny de commerciele rothond ,en fuck het hele jump gebeuren in Nederland ,de Belgen die weten wat jump is :)

      /   Reply  / 
  81. jumpen

    dj porny is goed ik ben het met sebastiaan eens

      /   Reply  / 
  82. Gabbertjeuh

    Ik vind dit egt een cool liedj, tis mss wel geen niets voor egte gabbers, ma tog cool ;D

      /   Reply  / 
  83. Gabbertjeuh

    Egt u sjiek liedj! Ti mss wel nie voe egte gabbers ma tog vet cool!

      /   Reply  / 
  84. driesje

    lol best grappig vindk, het komt erop neer dat porny er geld mee verdient, en dat is zijn verdienste punt uit. en die paar mensen die tegen hem zijn kunnen hem denkik geen kloot schelen, goed gedaan porny, respect :p

      /   Reply  / 
  85. rem

    die dj porny moet nou ffe opbokke met zn bagger muziek. het nummer is geript. en het nummer is simpelweg gewoon hardstikke slecht. :(

      /   Reply  / 
  86. rem

    inderdaad moet al dat jump gebeure in nl opbokke. Ik word gek als ik kinderen van 8 op de straat zien jumpen. terwijl ze er niks van bakke.

      /   Reply  / 
  87. Harry

    @ An & Mies

    Als jullie nou eens gewoon dood gaan? Paupers.

      /   Reply  / 
  88. Djimmy

    Jumpen is voor mensen die niet kunnen hakken. Weg ermee met hele die commerciele jumpzooi! Back to basics!

      /   Reply  / 
  89. Cor de Hakker

    heb je gelijk in. bij nader inzien is het ook gewoon een mongool die wil mee profiteren van het succes. het is schijt muziek, jump vind ik vreselijk, maar ieder zijn eigen smaak

      /   Reply  / 
  90. Hoi

    Hoi

      /   Reply  / 
  91. DE

    I love this site

      /   Reply  / 
  92. Yxgdaopx

    I’m happy very good site 2010 hqtube porn 700 you tube girls turned into lesbians >:P imagefap trios 9901 hot young teen porn tube :D DD hot college drunk girls red tube qqzxmx imagefap kasumi czplz exotic hot tube uqrg imagefap mr anderson 1460 old with young lesbian tube 8-[[ imagefap and ls is and :( imagefap fresh teens 7424 free amateur lesbian tubes =] lesbian camera tubes 4485 lesbian tube sites xcycym tire tube hot patch repair hrjho hq tube tv zwls like literotica 7747 reid hot tube engine 8-D dickgirl literotica snawi you tube hot college boy 966

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>