Hit of shit: La Melodia – Time

Afgelopen week lanceerde TMF haar nieuwste Kweekvijver-talent: La Melodia. Zij mag plaatsnemen in het rijtje 01, Dennis, Good Things End, Absent Minded, Darryl en Ninthe. Doorgaans ben ik niet zo'n fan van de talenten die komen bovendrijven in de Kweekvijver van TMF, maar La Melodia vormt daar – net als 01 – een uitzondering op. Rauwe hiphop met een zoet randje. Uiteraard zit de videoclip van Time in Hit of Shit.

La Melodia is niet echt meer een groentje. In 2004 werd het duo (mc Melodee en producet I.N.T) geformeerd en sindsdien gingen ze al de hele wereld over. Voorprogramma's verzorgen in Engeland of een platendeal tekenen in Japan… La Melodia maakte het allemaal al mee.

Dan moet je haast wel met iets bijzonders te maken hebben. TMF omschrijft de sound als 'een organisch geheel van rauwe beats, bossa nova en warme soul met hiphop als basis'. Nu hoor ik niet alle elementen daarvan terug in Time, maar ik kan me voorstellen dat La Melodia dit alles in zich heeft.

Gaat Time ook een hit worden? Daarvoor is het misschien wat te weinig commercieel. Bovendien leverde Kweekvijver nog niet een keer meteen een hit op. Maar dat we van La Melodia meer gaan horen, lijkt me evident.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of shit: La Melodia – Time

  1. Jordy

    Dit nummer is te gek en ik snap niet waarom mensen zeggen dat dit shit is

      /   Reply  / 
  2. eaglemoorehouses

    Jordy , Hallo!!!!!!!!!!
    Wie zegt dan dat het geen hit wordt
    jou reactie is de eerste !!!.
    Niet mijn stijl maar dat mag en zal nooit
    de reden mogen zijn om het shit te noemen.
    Dus dan maar…..

    Hit !!!!!

      /   Reply  / 
  3. sarina

    ik vind het een prachtig nummertje hopelijk horen we er nog meer van

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>