Hit of shit: Nick & Simon – Pak Maar M’n Hand

Gaat het Nick & Simon lukken om nu eindelijk die nummer 1-hit eens te pakken? Met Kijk Omhoog lukte het bijna, nu wordt alles op alles gezet om Pak Maar M'n Hand op de eerste plaats te krijgen. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album Vandaag en wordt ook gebruikt in de bioscoopfilm De Scheepjongens van Bontekoe.

Ze weten wel de singles uit te kiezen. Staat Vandaag vooral vol met wat volksere muziek, Kijk Omhoog en Pak M'n Hand zijn twee sobere ballads die prima in het gehoor liggen, een hoopvolle boodschap bevatten en een breed publiek aanspreken.

Bij de single is ook een prachtige videoclip opgenomen. Nick & Simon bezoeken Tuschinski in Amsterdam voor de film. Ze zitten alleen in de grote zaal van de bioscoop en eten popcorn. Grappig is dat de filmbeelden op een ander formaat zijn gesneden dan de beelden met Nick & Simon, waardoor de illusie bestaat dat je echt naar de film kijkt. Uiteraard treden ze ook op in de video, pal voor het witte doek.

Pak Maar M'n Hand wordt uitgebracht in een periode waarin het stikt van de releases. De concurrentie is dus moordend. Maar Nick & Simon hebben een gigantische fanbase. Die nummer 1-hit is dus zeker binnen handbereik, top 3-succes lijkt gegarandeerd.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of shit: Nick & Simon – Pak Maar M’n Hand

  1. sonja

    Prachtig nummer. Maar helaas geen nummer één Hit. Te veel concurrentie. groetjes Sonja

      /   Reply  / 
  2. Chantalk

    Ik vind het persoonlijk echt een prachtig nummer, maar ik vind Nick en Simon sowieso al top, dus misschien ben ik bevooroordeeld.

    Ze hebben denk ik wel veel promotie gekregen door het winnen van die Borsato Award bij TMF. Hopen op een nummer 1 voor de jongens, want ze verdienen het echt.

      /   Reply  / 
  3. elles

    oelala mag ik een keer met simon naar de film een heel gaaf numer is dit

      /   Reply  / 
  4. Hanneke

    Nou Sonja, je had ongelijk!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>