Hit of shit: Hit Me TV – Maybe the Dancefloor

JAAAAAA! De nieuwe sensatie van Nederland heet Hit Me TV. Wat goed is komt snel, en dat geldt ook voor Hit Me TV. Single Maybe the Dancefloor is al een tijdje op 3fm te horen, staat hoog in allerlei alternatieve hitlijsten en nu is er dus de videoclip bij Maybe the Dancefloor. Het moet raar lopen wil Hit Me TV een kleintje blijven.

Maybe the Dancefloor is te catchy voor woorden. Een pompende bas, stuwende drums, een tikkie-foute synthesizer en een briljante melodie. Verder klinkt Hit Me TV (website) als al het goede alternatieve van dit moment en de laatste jaren.

Tel daarbij op dat er een ontzettend leuke en creatieve videoclip is gemaakt bij Maybe the Dancefloor. Kleurrijk, kek en energiek. Ik ben fan! Hopelijk een instant-hit, ook in de reguliere charts.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Hit of shit: Hit Me TV – Maybe the Dancefloor

  1. Joost

    ik kan er niets aan doen, maar ik vind het een baggerplaat met een baggerclip. Is dit soms weer zo’n nummer dat gepusht wordt door de diverse media, zodat het wel een hit moet worden? Net als bij OK Go. Jammer dat ze echt talent geen kans geven…

      /   Reply  / 
  2. Kevin-K

    ik kan er niets aan doen, maar ik vind het een baggerplaat met een baggerclip. Is dit soms weer zo’n nummer dat gepusht wordt door de diverse media, zodat het wel een hit moet worden? Net als bij OK Go. Jammer dat ze echt talent geen kans geven…
    ——————————-
    Helemaal mee eens.

      /   Reply  / 
  3. maarten

    Ik vind hem niet erg bijzonder

      /   Reply  / 
  4. Alain Detering

    Je moet de zwakbegaafde Siamese tweeling Joost en Kevin meegeven dat ze in ieder geval met precies dezelfde mond spreken.
    Een bagger reaktie, dat wel…
    Twee leeghoofden maakt dat de uitkomst niet groter dan de som der delen. Maar ja twee keer niks blijft toch ook niks.
    OK GO is geen HIT ME TV en vice versa.
    De push van OK GO was voor een groot deel te danken aan de creativiteit van de videomakers en dat waren zijzelf. Het grote succes voor OK GO is overigens nog lang niet daar, maar ik zou ze graag op Lowlands willen zien (en dat geldt ook voor HIT ME TV). Zowel bands als HIT ME TV als OK GO kunnen wat mij betreft dan ook niet genoeg gepusht worden.
    En HIT ME TV komt ook nog eens uit ons eigen land en daar zouden we best trots op mogen zijn. Een minder goed bandje uit Engeland zou in eigen land al veel meer steun krijgen, maar hier mag je niet met het hoofd boven het maaiveld uitkomen.
    De twee lege hoofden hierboven zullen dan ook nooit boven het maaiveld uitkomen. Terug naar het voetbalstadion, of hebben wij het hier over De Nederlandse Noel en Liam die het met eigen hobbybandje nooit verder hebben geschopt dan de plaatselijke kroeg van Oensel, Limburg ?

    Groeten,

    Alain Detering.

      /   Reply  / 
  5. Joost

    Hé Alain Detering, is het uit met je vriend of zo? En dat je Limburg ziet als de afval-provincie van Nederland zegt ook weer genoeg over jou karakter.

      /   Reply  / 
  6. Eric

    @Joost: “jou karakter?” haha, sukkel! Go Alain! Fucking loozer, ga lekker zelf muziek maken. Hit Me TV is fantastisch!

      /   Reply  / 
  7. me

    Eric, wat is een loozer?

      /   Reply  / 
  8. Alain Detering

    RECTIFICATIE

    Met excuses voor de mensen die in Oensel (Limburg) wonen. Het blijkt dat Oensel zo klein is, dat het geen plaatselijke kroeg heeft en dus ook het hobbybandje van Kevin en Joost daar nooit heeft opgetreden.
    Ik ga diep door het stof…
    Ik wil de bewoner(s) van Oensel ook mijn excuses aanbieden vanwege het feit dat ik hun woonplaats in verband heb gebracht met een zwakzinnige Siameze tweeling.

      /   Reply  / 
  9. Joost

    Toch niet de grote hit geworden…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>