Hit of shit: GEM – Look

GEM staat op het punt om een nieuw album uit te brengen. Op 21 april zal New verschijnen, eerste single is Look. De bijbehorende videoclip vertelt het verhaal van de zoektocht naar een heus GEM-meisje. Waar dat meisje precies aan moet voldoen, is onduidelijk. Maar het meisje wordt gevonden. En stiekem zijn alle andere meisjes die op auditie kwamen ook een klein beetje GEM-meisje geworden, want ze bemachtigden toch maar mooi een plekkie in de videoclip.

GEM ken je waarschijnlijk nog wel van de reclame-hit Good to Know You, al is GEM meer dan dat. Ze brachten al twee albums uit en voor New zijn de verwachtingen hooggespannen. Het onstuimige zit nog altijd in GEM, maar het geluid lijkt iets meer gepolijst dan voorheen. Op die eerste twee platen bewees GEM overigens al erg sterke poprocksongs te kunnen schrijven.

Look is er weer zo eentje. Door het haperende refrein blijft Look meteen in je kop zitten en de melodie is verder mainstream met een scherp randje. Beslist geschikt om de ether van 3fm onveilig te maken, maar ook ver daarbuiten. Wat mij betreft een hit.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: GEM – Look

  1. Marisya

    Super mooie en catchy eerste single van de nog uit te komen nieuwe plaat van GEM! Voor mij ook zeker een HIT!

      /   Reply  / 
  2. Erwin

    geweldig leuk nummer werden er altijd maar zulk soort nummers gemaakt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>