Hit of shit: Moke featuring Don Diablo – We’ll Dance

Hij is af, de video bij het project van Moke en Don Diablo. De twee artiesten leerden elkaar kennen op een feestje van Esquire, waar ze allebei werden uitgeroepen tot best-gekleed. En dat schepte een band. Voor het zogeheten Nokia Trends Lab zijn ze een samenwerking aangegaan, waar We'll Dance het resultaat van is. Nog nooit was Moke zo dansbaar.

Moke is namelijk die Amsterdamse band die zo ontzettend Brits klinkt. Ze hebben een aantal sterke liedjes, maar de houdbaarheid ervan lijkt niet altijd even lang. Juist daarom is het zo verfrissend dat de band nu samenwerkt met deejay Don Diablo.

Don Diablo weet de sound van Moke namelijk intact te houden, maar voegt er wel een prikkelend element aan toe. De onbeheerste en rondsuizende geluiden die hij uit zijn box tovert zijn een welkome toevoeging op het geheel.

Ook leuk: voor de gelegenheid is de video opgenomen met uitsluitend Nokia-telefoontjes. Mensen in het publiek kregen allemaal een toestel in hun handen gedrukt, vervolgens is er een editor mee aan de slag gegaan. Lage beeldkwaliteit, maar een geinige gimmick.

Create polls and vote for free. dPolls.com

Bekijk de video:

Zie ook:
- Filmpje: Don Diablo en Moke pielen in de studio
- Hit of shit: Moke – Heart without a Home

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Moke featuring Don Diablo – We’ll Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>