Jeroen van der Boom heeft video bij Alles Min Eén klaar

Met Alles Min Eén heeft Jeroen van der Boom zich weer in ijltempo naar de bovenste regionen van de Single Top 100 weten te zingen. Zo snel zelfs, dat de videoclip wel erg lang op zich liet wachten. Maar deze is nu af en het resultaat mag er zijn. Een winters donkere doch sfeervolle video die de stemming van het nummer goed verbeeld.

Alles Min Eén staat momenteel op de tweede plaats van de Single Top 100, achter Rap das Armas. Wie weet is het vrijgeven van de video net dat zetje dat nodig is om de eerste plaats te bereiken? En anders wel een serie instore optredens.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeroen van der Boom heeft video bij Alles Min Eén klaar

  1. Barco Morsato

    Kooreneef en Gibson hebben wel eens een beter nummer afgeleverd. Totaal nutteloze track zonder enige climax. Vooral het gedwongen pre-chorus voor het eerste refrein past beter in een Jannes nummer. Ach ja, K & G zullen hierdoor weer wat BUMA/SENA centjes ontvangen. Jammer dat deze mensen die tonnen met hun muziek verdienen niet wat tijd/geld/moeite investeren in goede eigentijdse commerciële pop ipv deze tenenkrommende muzak.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: B-Yentl scoort dubbele hit in Single Top 100 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>