De nieuwe video van Ilse deLange: Miracle

Wat moet Ilse voor een dilemma hebben gestaan, toen ongeveer gelijktijdig zowel de film Bride Flight als haar album Incredible verschenen. Moest ze er voor kiezen om de ballad Miracle als eerste single te releasen omdat dit de titeltrack van de film is? Of kiest ze lekker eigenzinnig het up-tempo (So) Incredible als visitekaartje voor het album? Het werd de laatste optie met veel succes, (So) Incredible groeide uit tot haar eerste nummer 1-hit. Nu is dan eindelijk Miracle op single uitgebracht.

Dat vormt dan weer een leuke teaser voor de verhuur- of dvd-release van de film, want Bride Flight is intussen al lang uit de bioscoop verdwenen. Wel zijn er meer dan 100.000 bezoekers op de film afgekomen, waarmee het een succes kan worden genoemd.

Dat succes zal er ook komen voor Miracle, want het is één van de mooiste ballads die Ilse ooit opnam. Zou zomaar de tweede nummer 1-hit kunnen worden voor Ilse. Inmiddels al terug te vinden op 21 in de Single Top 100.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De nieuwe video van Ilse deLange: Miracle

  1. Novajo

    Leuk nummer ! Ik heb een linkje geplaatst naar je log.

      /   Reply  / 
  2. Arjan

    en staat op perezhilton.com

      /   Reply  / 
  3. Danielle

    Dit vond ik direct al het beste nummer van het album! :)

      /   Reply  / 
  4. Geesje

    Lekker nummer!

      /   Reply  / 
  5. pup

    vind het ook weer eens een mooi nummer van Ilse. Blijf er wel bij dat ze niet echt een eigen sound heeft. So incredible was wel heel erg Natasha Bedingfield. Toen ik dit nummer voor het eerst (zacht) op de radio hoorde, dacht ik dat ik Beth Hart hoorde.
    Desalniettemin, mooi nummer!

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Single Top 100: Nieuwe hits voor Ilse, André van Duin en Sander van Doorn | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>