Hit of shit: Nick & Simon – De Dag Dat Alles Beter Is (video)

Daar is ‘ie dan, de videoclip die Nick & Simon voor altijd een traumatische herinnering blijft. Want voor de tweede keer in een paar jaar tijd kijkt het Volendamse duo de dood in de ogen bij de opnames van De Dag Dat Alles Beter Is. De auto uit de videoclip kan opeens niet meer remmen en knalt tegen de wagen ervoor aan. Het loopt uiteindelijk met een sisser af, als de moeilijk bestuurbare auto de berm inrijdt en niet het naastgelegen ravijn.

Afijn, het leek de heren wel een goed idee om naar een zonnige bestemming af te reizen voor De Dag Dat Alles Beter Is. Het is de single die deze zomer de hitlijst moet bezetten en dan heb je weinig aan een videoclip opgenomen in het druilerige Hollandse weer. Dan maar een retourtje Spanje!

Het verhaal is een flinterdunne roadmovie. Nick & Simon trekken wat rond en leven ondertussen primitief. Bakvissen-alert, want we zien Nick met ontbloot bovenlijf zichzelf scheren in de woestenij! Verder komen de heren in verschillende outfitjes voorbij, waarbij vooral de jas van Nick in het oog springt. Tot zo ver de fashion update ;-)

Zelf was ik hoogst verbaasd toen bekend werd, dat dit de nieuwe single van Nick & Simon werd. Waarom niet kiezen voor een instant hit als Altijd Dichtbij, Door Jou of Heel Even? Maar na De Dag Dat Alles Beter Is nog een paar keer luisteren, is het eigenlijk wel een heel sterk nummer. De tekst is – zoals altijd bij Nick & Simon – er eentje waar je kracht uit kan putten. De melodie en het arrangement zijn het meest poppy van de twee tot nog toe.

En of het een hit wordt? De vraag stellen is hem beantwoorden in het geval van Nick & Simon. Al zou De Dag Dat Alles Beter Is wel eens een tijdje kunnen blijven plakken aan de top van de charts.

De dag dat alles beter is

Loading ... Loading ...

Bekijk de clip hier in hoge kwaliteit of hieronder via YouTube:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Nick & Simon – De Dag Dat Alles Beter Is (video)

  1. Benny12345

    Ik vind het een lekker klinkend nummer :)
    Minimaal het linker rijtje van de top 40 ;)

      /   Reply  / 
  2. Ashna

    Top!!!!!!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nick en Simon grijpen vierde nummer 1-hit | Nlpop

  4. Pingback: Toppers, Adele en DJ Jean jojoën door Single Top 100 | Nlpop

  5. Pingback: Album Top 100: Normaal valt net buiten top 10 | Nlpop

  6. Pingback: Mooi Wark scoort in Album Top 100 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>