Hit of shit: Krezip – Sweet Goodbyes (video)

Toch wel als donderslag bij heldere hemel maakte Krezip eind vorig jaar bekend te gaan splitten. Single Go To Sleep leek de zwanenzang van de band te worden. Maar de Tilburgse band komt nu toch met een heuse afscheidssingle in de vorm van Sweet Goodbyes.

Krezip scoorde zijn grootste hits met ballads: I Would Stay en All My Life. Toeval of niet, ook deze laatste single is een ingetogen nummertje geworden dat perfect past bij de tijd van het jaar.

Jacqueline kan nog één keer excelleren met haar stem – in groepsverband althans, want er zijn natuurlijk plannen voor solocarrières. De rest van de band staat bij dit nummer volledig tot haar dienst, van de backing vocals tot het gepingel op de akoestische gitaar.

Het resultaat is mooi, lief en klein. De video is ook wat ingetogen gehouden, met veel stemmige zwart-wit-beelden. Ikzelf vind het een van de betere Krezip-nummers. Wie weet scoren ze er op de valreep nog een dikke hit mee.

Sweet Goodbyes

Loading ... Loading ...

Bekijk de video bij Sweet Goodbyes:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Krezip – Sweet Goodbyes (video)

  1. E

    Toch jammer, begon ze net leuk te vinden sinds Plug It In en die vorige single. Daarvoor had ik er, behalve dan I Would Stay, niet zo heel veel mee.

      /   Reply  / 
  2. Jos van Praag

    Ja, één van Nederlands beste bands, jammer veel goede nummers als I Would Stay, Won’t Cry, All My Life, Plug It In, Go To Sleep enz.!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Single Top 100: Jan Smit blijft 1, hit voor Krezip | Nlpop

  4. Pingback: Single Top 100: Damaru en Jan Smit op 1, Krezip terug in top 10 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>