Kersthit Nick & Simon lag al 7 jaar op de plank

Nick & Simon voeren deze week de Single Top 100 aan met Het Masker/Santa’s Party. Sinds donderdag is de videoclip bij het kerstliedje online en de teller is inmiddels de 30.000 views overschreden. Voor velen is het verfrissend om Nick & Simon eens in het Engels te horen zingen. Maar wat velen niet weten, is dat Santa’s Party al 7 jaar op de plank lag.

Voordat de heren hun titelloze debuutalbum uitbrachten, hebben ze namelijk jarenlang geprobeerd in het Engels door te breken. “Dit nummer hebben we toen ook geschreven”, vertelt Simon in De Coen & Sandershow op 3fm. Een doorbraak is er toen nooit van gekomen.

Sinds de vele hits zingen Nick & Simon nog wel eens in het Engels. Elk concert kent minstens twee Engelstalige nummers en ook bij De Beste Zangers van Nederland hebben ze deze zomer wekelijks Engelstalig gezongen, waaronder een bejubelde uitvoering van Hallelujah door Nick.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kersthit Nick & Simon lag al 7 jaar op de plank

  1. Pingback: Nick & Simon primeuren Santa’s Party live; veel bijval kersthits | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>