De Frogers hebben videoclip bij Zo Heppie af

Vorig jaar werden de Frogers nog behoorlijk verrast door het ongekende succes van hun soap FF Geen Cent te Makken. De titelsong bij de soap, De Zon Schijnt Voor Iedereen, belandde toen ook op de 4de plaats in de Single Top 100. Dit keer zijn de zaakjes beter voorbereid en is er al een heuse videoclip van Zo Heppie, het nummer dat de tune vormt van de nieuwe soap.

De kijkcijfers zijn alleen spijtig genoeg gehalveerd ten opzichte van vorig jaar. Toen was de hele serie nog authentiek en echt gemaakt rondom een goed doel en moesten de Frogers afzien op bijstandsniveau. Nu zijn de bedoelingen nog steeds authentiek, alleen druipt het er aan alle kanten van af, dat dit een enorme kijkcijferhit moet worden. En daar heeft de kijker blijkbaar geen trek in.

Wat voor invloed dat heeft op de single? Dat moet nog gaan blijken. Vooralsnog is Zo Heppie evengoed nog in geen velden of wegen te bekennen in hitlijstenland. Wel op Youtube, zie hier.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Frogers hebben videoclip bij Zo Heppie af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>