Gezamenlijke Idols-single komt alleen op download uit, om nieuwe teleurstelling te voorkomen

Idols IIIWelk lied er is gecoverd, houdt Idols nog even geheim. Feit is dat de finalisten van dit jaar weer een gezamenlijk nummer hebben opgenomen. Vanavond, tijdens de eerste finaleshow, is de vuurdoop van het nummer. Dan zijn alle dertien finalisten nog bij elkaar. Want voor twee van hen, houdt het avontuur na vanavond op. Opvallend is overigens dat het nummer niet op single verschijnt.
Hoewel, misschien is dat niet zo opvallend. Want de eerste twee Idols-singles waren niet echt een succes. De lading uit Idols I nam het nummer Here We Are op, dat ergens rond de 20ste positie piekte in de hitlijsten. Vorig jaar is gekozen voor een bekender en pakkender nummer, I’ve Got The Music In Me, maar ook dit lied bereikte niet de top 10. En dat is natuurlijk wel wat je zou mogen verwachten van de kakelverse popidolen. Waarschijnlijk wilden de mensen achter Idols niet weer zo’n ‘flop’ voortbrengen, en is er gekozen voor een veiliger alternatief.

Want het nummer komt wel gewoon voor de consument beschikbaar, maar via download. Een zeer tijdelijke download zelfs. Een speciale oud&nieuw-versie is tot 6 januari verkrijgbaar, de gewone versie kun je gedurende een periode van twee weken kopen op Idols.nl.

Zie ook de berichtgeving op Zappen.blog.nl:
- Dit is Raffaëla, potentiële winnares Idols III
- Idols finalisten: ‘En we gaan nog niet naar huis, nog lange niet’
- Idols halverwege, maar chemie Chantal en Martijn nog altijd afwezig

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gezamenlijke Idols-single komt alleen op download uit, om nieuwe teleurstelling te voorkomen

  1. Martin

    Het lied komt een week later uit op single hoor dus dan is er nog steeds kans op een teleurstelling, er zijn 2 versies van het nr opgenomen.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Gelukkig niet op single zeg, blijft ons muziekliefhebbers dat gelukkig bespaard. Zooi.

      /   Reply  / 
  3. Katja

    ik denk ook niet echt dat veel mensen het zullen gaan kopen als het in de winkel kwam.

      /   Reply  / 
  4. someone

    volgens my zouden wel veel die single kopen hoor ‘t is een hartstikke mooie nr.! hellemaal in vegelijking met de 2 vorige idolsnummers!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>