Wessel van Diepen liet Floortje lopen

FloortjeZo’n twee weken terug schreven we al over de eerste stappen van Floortje in de muziekindustrie, die op een mislukking uitliepen. Nadat de Almeerse als 15-jarige meedeed als Mariah Carey aan de Soundmixshow bij ‘Ome Henny’ was er een partij die het aandurfde om met Floortje een platencontract te sluiten. Maar de hits bleven uit, waarop Floortje besloot het contract netjes uit te zitten. Om daarna haar slag te slaan in Idols. De rest is geschiedenis. Maar wat we tot nog toe niet wisten, is wat voor deal Floortje al had.
Welnu, het blijkt dat niemand minder dan deejay Wessel van Diepen de zangeres had weten te strikken. Floortje heeft een paar jaar bij hem onder contract gestaan. Het was de bedoeling om een succesvolle danceplaat uit te brengen, maar die is er nooit gekomen.

Voor mij bewijst het maar weer eens te meer dat Floortje het op eigen kracht niet heeft kunnen redden, en dus vermoedelijk een kortstondige carrière tegemoetgaat als ze het Idols-contract binnensleept. Van Diepen is het brein achter de Venga Boys, die wereldwijd miljoenen singletjes verkochten. Maar ook daarvoor was Van Diepen al exploitant van vele lucratieve dance-dingetjes. Ver voordat hij bij TMF aan de slag ging, waar hij zijn grootste bekendheid verwierf als publiek persoon, was Wessel van Diepen al lang en breed financieel binnen. Een vakman die weet hoe je van iemand een succes maakt. Maar met Floortje is dat dus niet gelukt; zij flopte al eens eerder.

Nog twee weken te gaan, en we weten of Floortje bij het Nederlands publiek de meest geliefde Idol van dit jaar is. Als ze de ronde van aanstaande zaterdag overleefd, natuurlijk….

Zie ook:
- Floortje (Idols) al geflopt in de muziekindustrie
- Zappen.blog.nl: Floortje niet langer onfeilbaar
- Zappen.blog.nl: Floortje kan niet lachen om ‘rotstreek’ Idols
- Vrouw.blog.nl: Leugen, bedrog en rechtszaken bij Idols

facebook share facebook share

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Wessel van Diepen liet Floortje lopen

  1. tim

    Die Wessel zal zich nu ook wel achter zijn oren krabben, dat hij zo’n talent niet heeft kunnen lanceren, dat zegt namelijk ook een heleboel over de producent!!! Want Floortje gaat het nu wel doen!!
    En waar hebben we het over….Floortje was toen 15. Nu is ze 22, das toch wel een heel verschil. Bovendien komt ze veel volwassener over dan Raffaëlla die net zo oud is. Floortje weet heel goed wat ze wil. En dit gestook moet maar eens ophouden.
    Van mij mag ze winnen, met Ellen naast haar in de finale, omdat die de laatste weken enorm gegroeid is, en ook zo lekker zichzelf blijft en zich bovendien weet te handhaven na de krukken!!

      /   Reply  / 
  2. kim

    Misschien is het wel beter dat floortje toen niet succesvol was geworden, als 15 jarige ga je toch sneller naast je schoenen lopen. daarnaast is de kans je je zelf niet kan ontwikkelen erg groot, kijk alleen maar naar de tienersterretjes als christina en britney.

    ik hoop dat ellen wint, omdat ik haar persoonlijk het beste vind.
    ik hoop dat raffaela eruit gaat, omdat ze op mij nep overkomt

      /   Reply  / 
  3. PigBag

    Hmmm… Dus omdat ene ‘Wessel van Diepen’ ZEVEN JAAR GELEDEN Floortje (toen 15 jaar) heeft miskend als talent, is zij gedoemd voor de rest van haar leven te floppen… Sorry Herman, maar dat slaat natuurlijk weer helemaal nergens op.
    Dat Wessel van Diepen succes heeft gehad, betekent niet dat hij nooit fouten maakt. Het is geen godheid ofzo.
    En ik weet dat jij elke gelegenheid aangrijpt om Floortje af te kraken of om Raffaëla op te hemelen, maar als je doorgaat met het posten dit soort onzin, neemt niemand jou meer serieus. Ik in ieder geval niet.
    (Ik ben trouwens niet voor Floortje, ik ben voor Ellen)

      /   Reply  / 
  4. tanja

    Niet te veel op het verleden richten..

      /   Reply  / 
  5. joost

    helemaal met de vorige schrijvers eens!!!
    Ik hoop ook dat de finale tussen Ellen en Floortje gaat, maar dan hoop ik dat Floortje wint. Ellen verdient de plek naast Floortje omdat ze zichzelf is gebleven en zich staande heeft gehouden tegen alle krukken in!!
    En Herman hou nu eens op met deze kinderachtige stukjes te schrijven.

      /   Reply  / 
  6. Herman

    Dit is een blog en geen nieuwssite, dan kunnen stukjes subjectief zijn. Ik ben idd niet zo gecharmeerd van Floortje en laat dat hier merken. Iedereen is vrij om daar op te reageren. En over een jaar zullen we wel zien wie het bij het juiste eind: ik (de ‘azijnpisser’) of jullie (de aanhangers)

      /   Reply  / 
  7. Judy

    haha, you go herman!

      /   Reply  / 
  8. kim

    herman, ff voor alle duidelijkheid:, raffaela is zwanger, over een tijdje is ze alleen nog maar met haar kindje bezig, denk je dan echt dat ze veel tijd heeft om aan haar carriere te werken???, dat duurt echt nog wel een paar jaar, en dan zijn veel mensen haar allang weer vergeten.
    dus is het beter dat de finale gaar tussen floortje en ellen (en dan hoop ik dat ellen wint)

      /   Reply  / 
  9. Pludefax

    Gelukkig is dan zo “opgepimpt” dat ze zich een eersteklas kinderopvang kan veroorloven!

      /   Reply  / 
  10. joost

    Helemaal met KIM eens, konden mijn woorden zijn!
    Alleen hoop ik dan dat Floortje eerste wordt en Ellen een super tweede!!!!!!

      /   Reply  / 
  11. sven

    Hey luitjes :p

    Uhm… voordat de bezoekers hier OOK met modder gaan gooien ff t volgende ;-)

    Over Floortje: toen ze vertelde dat ze in de Soundmix Show zat ‘als’ Mariah Carey, wist ik t weer.. ik heb die showgezien en was toen onder de indruk.. ik lul ECHT niet..ik weet gewoon nog dat ze toen supergoed was. Helaas is ze NIET goed genoeg om een idool te worden. (mijn mening, voordat men overstuur raakt)

    Over Ellen: … inhoudsloos, spat totaal niet van het scherm, te serieus, geen X-factor, te lelijk, richt zich niet op de doelgroep etc etc. ( ik vind d’r wel goed kunnen zingen, misschien voor een commercial ofzo)

    Raffaela: Zij kan Idool worden, zon opgepimpte bimbo, zo HOORT het namelijk, niemand gaat voor inhoud & hersens, gezien de sterren die hot zijn, al is Anastacia een uitzondering, maar zo 1 maak je ook maar eens in de 25 jaar mee

    Angelique was mijn favo.. want die had glamour, talent, was eigenlijk wel te oud, maar goed.

    Pluspunt: deze keer een vrouw als Idol, weleens leuk na zo’n playboy als Jim (misschien niet die ene avond, maar uiteindelijk meer idol dan Jamai)

      /   Reply  / 
  12. Ikke

    Floortje kan t wel op eigen krachten
    bij hem zit denk ik gewoon de fout want, venga boys was ook niks hoor

      /   Reply  / 
  13. Herman

    vengaboys hebben wel internationaal miljoenen platen verkocht. ik vraag me af of floortje dat ooit zal bereiken…

      /   Reply  / 
  14. Pludefax

    In uitgaansgelegenheden over de hele wereld wordt het publiek nog steeds gek (van enthousiasme) als “Boom boom boom boom” wordt gedraaid… Ha, tja, Floortje.. ?

      /   Reply  / 
  15. Charlotte

    Ik ben het met alle Floortjefans eens!
    Floortje was toen 15 ga je er dan vanuit dat ze doorbreekt?! Hallo denk even na.. en trouwens, de vengaboys waren ook niks alleen maar van die dit-is-wel-het-laatste-wat-ik-wil-horen-muziek. En Herman, je zei zelf dat je op deze site je menign mag geven, wat zeur je dan als wij dat doen?

      /   Reply  / 
  16. romana en meredih

    floortje is dom8-)

      /   Reply  / 
  17. jack

    wat ben jij een irritant persoon!
    heletijd floortje naar benden halen met:

    dat bewijst wel wer dat floortje het niet op eigen kracht zal gaan halen!

    7 jaar geleden haaalooow wake up!!!!
    dit zegt meer over de producer dan over floortje hoor!

    dus ga alsjeblieft trug naar dat hol waar je vandaan komt en hou je mond over floortje zielig persoon!

    owhja en als je dit verwijdert blijkt het wel weer dat je echt triest bent!

    sorry voor alle raffaela fans
    maar als er iemand niet op eigen kracht kan komen is raf het wel met die trukjes van dur!
    dus hou jemond over floortje jah!

      /   Reply  / 
  18. mir

    Wessel van Diepen heeft met Floortje een heftige relatie gehad. Ook trouwens met Sophie Hilbrand van Spuiten en slikken. Hij doet het nu rustiger aan, want hij gaat nu met rustige Daphne Bunskoek.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>