Debuutalbum Raffaëla al op 7 april in de winkels

RaffaëlaHet is één van de grote nadelen als je Idols wint: in een noodgang moet je een volwaardig album opnemen. Want de platenbazen willen het ijzer smeden als het heet is; wanneer ze de kans hadden gehad, zou het debuutalbum van de winnaar van Idols morgen al verschijnen. Want hoe sneller die plaat in de winkels ligt, hoe meer exemplaren er van verkocht worden. Uit een interview van het AD blijkt dat het debuutalbum van Raffaëla al op 7 april in de winkels moet liggen.
Dat zegt Frank Wisse in de krant, die directeur is bij The Entertainment Group, het managementbureau waar Raffaëla aan is verbonden nu ze de talentenjacht heeft gewonnen. Ook over de invulling van dat album heeft hij al zo zijn ideeën. "Wat ons betreft komen er behalve Engelse
liedjes ook Nederlandse stukken op de plaat. En mij lijkt een duet met
Floortje geweldig", aldus Wisse in het AD.

Eric van Tijn en Henkjan Smits hebben al een aantal nummer geselecteerd die ze geschikt vinden voor Raffaëla. Zoals het er naar uitziet, duikt Raffaëla vandaag nog de studio in om een begin te maken met de opnamen ervan. Overigens heeft Van Tijn al aangegeven dat hij de Emmense het liefst een popplaat ziet opnemen.

Tekenend is dat Jamai vorige week in een interview met diezelfde krant zij maar deels trots te zijn op zijn debuutalbum. Weliswaar vindt hij het een prestatie dat die plaat er ligt, maar kwalitatief had hij er liever wat langer dan drie weken over gedaan.

Raffaëla krijgt die drie weken geen eens. Want over 3,5 week moet het schijfje in de winkels liggen. Maar de cd’s moeten ook gedrukt worden en naar de winkels worden gebracht. Bovendien moet er een fotoshoot gedaan worden en weet ik wat veel meer. Als we kijken naar de single: die verschijnt een week na de finale. Vermoedelijk moet de plaat dan eind deze maand nog zijn ingezongen, amper 2,5 week dus.

Veel succes, Raffaëla! Hopelijk wordt het een mooie plaat.

Zie ook:
- Jurylid ontraadt Raffaëla carrière in soul en r&b
- Floortje stond tijdens finale Idols lange tijd aan kop
- Raffaëla op weg naar platina

- Zappen: Hoe Idols toch nog tot een goed einde kwam :-)
- Vrouw: Ultieme wraak op Henk Jan Smits: Raffaëla Idol 2006!!!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Debuutalbum Raffaëla al op 7 april in de winkels

  1. Vincent Visser

    Raffaela zet hem op!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>