Raffaëla drie maanden uitgeschakeld

RaffaëlaHet was de grote vrees van de jury van Idols: het begin van een carrière en zwangerschap gaan niet samen. Ondanks het tomeloze enthousiasme en de werklust van Raffaëla hebben ze gelijk gekregen. De winnares van Idols is per direct uitgeschakeld. De Emmense heeft last van bekkeninstabiliteit, wat gepaard gaat met allerlei kwaaltjes als rugpijn. En dus adviseert de dokter: rust tot aan de bevalling.
Het vervroegde zwangerschapsverlof komt op een vervelend moment. Want binnenkort verschijnt de tweede single van Raffaëla, Voor Eeuwig En Altijd. Daarnaast kan haar debuutalbum nog wel wat extra steun verkopen. Morgen zal de cd alweer van de eerste plaats verdreven worden door Pearl Jam of Tool – de nieuwe platen van deze artiesten verkopen momenteel twee keer zo goed als die van Raffaëla. Zoals het er naar uitziet, zakt haar debuutalbum morgen van de 1ste naar de 5de plaats. Dat betekent dat Raffaëla slechts één week van de eerste plaats heeft mogen genieten.

Maargoed, gezondheid gaat nu eenmaal voor. En als we even nadenken: sinds vorig jaar september is ze bijna nonstop met Idols bezig geweest. De rust is haar dan ook zeker gegund. En dan straks in oktober, als de baby 2 maanden oud is, een nieuwe plaat opnemen met eigen materiaal en die vervolgens goed promoten. Want het komt allemaal best goed met de carrière van Raffaëla. Zwangerschap of niet.

Zie ook:
- Bol.com licht kopers cd Raffaëla op
- De houten harten van Paul en Raffaëla
- Nieuwe single Raffaëla heet Voor Eeuwig En Altijd

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Raffaëla drie maanden uitgeschakeld

  1. Nathalie

    HALLELUJA, DAN ZIJN WE EEN TIJDJE VAN DIE ARROGANTE ZIELIGE TRUT AF.

      /   Reply  / 
  2. John

    Wat ben jij een jaloerse hoertje.

      /   Reply  / 
  3. Nancy

    Ze krijgt steeds meer tegenslagen. Eerst haar cd die niet genoeg verkocht word, haar single die het snel voor gezien heeft gehouden, de pers die haar uitmaakt voor arrogant en nu dit. Het is haar straf.

      /   Reply  / 
  4. Herman

    die single is een groot succes hoor, nancy. 6 weken nummer 1 en zowel goud qua downloads als qua single-verkoop.

      /   Reply  / 
  5. ronald den dulk

    raffaela is van begin af aan niet mijn favoriet geweest. Ze heeft altijd dingen geprobeerd om in de aandacht te komen… Die nepheid vind ik niet bij een idool passen. En toen Henk Jan het in Idols haar duidelijk probeerde te maken dat het “zwanger zijn” haar carriëre bemoeilijkte werd er door van alles en iedereen heel overdreven gereageerd alsof hij hele erge dingen gezegd zou hebben. Nouja zie hier het resultaat… Dit is voor zowel haar gezondheid als haar carriere niet goed en achteraf kun je dus toch zeggen dat Henk Jan gelijk had… Maar ja dat neemt niet weg dat raff gewoon veel talent heeft, maarja voor mij (en voor vele anderen) was floortje toch de enige echte winnaar…

      /   Reply  / 
  6. Karlijn

    Nou kan ze ook niet meedoen aan Toppers in de Arena,
    Gelukkig kan JIM haar plaats innemen,ben ik even blij,nou ga ik er alsnog naar toe hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>