Christian van X Factor verwacht eigen album

Hebben we allemaal onze tranen om het vertrek van Christian kunnen drogen? Het is inmiddels twee dagen geleden dat de zanger werd geëlimineerd in de X Factor, tijd dus om naar de toekomst te kijken. Heeft Christian een kans in de muziekindustrie, of maakt hij beter de Pabo af om straks zijn geld te verdienen als leraar? "De komende tijd zit het wel goed, maar ik hoop natuurlijk daarna ook nog te kunnen optreden", vertelde Christian gisteren in Shownieuws. Zelf denkt hij dat de mogelijkheid zeer reëel is.

"Henkjan gelooft in mij, dat heeft hij vanaf het begin gedaan. Hij wil graag een plaat met mij opnemen", vertelde het nieuwbakken idool. "Het is allemaal nog niet rond, maar het ziet er wel goed uit", zei Christian over de stand van zaken.

Het zal wel het aloude riedeltje zijn; de winnaar van X Factor krijgt absolute prioriteit, daarna mogen de runner-ups pas met eigen werk komen. Bij welke platenmaatschappij? Gram Slam heeft in dit geval eerste keuze. Wanneer zij niet met een finalist in zee gaan, komt deze op de vrije markt terecht. De oogst van de laatste Idols is mager: alleen Raffaëla hield een platencontract over bij Sony/BMG. Floortje werd ondergebracht bij The Entertainment Group, tevens haar management. Uiteindelijk kwam Christon via een achterdeur die XYP heet ook nog in de spotlights terecht.

Van alle tien de finalisten van X Factor maakt Christian waarschijnlijk de muziek die mij het meest zal aanspreken. In die zin hoop ik wel nog meer van hem te gaan horen. Eens zien wat Henkjan voor hem daarin kan betekenen.

Zie ook:
- Pierre Kartner flirt met X Factor Dorine
- Sharon uit X Factor komt nu al op single uit
- Zappen: X Factor: X6 op het nippertje gered
- Zappen: En toch was Idols leuker dan X Factor

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Christian van X Factor verwacht eigen album

  1. Rick

    Henkjan belooft hem gouden bergen, maar ik denk dat hij daarmee uit moet kijken. Van Floortje zei hij ook dat ze het idool van 2007 zou worden en ze zeker een goede toekomst te gemoet zou gaan.. Maar inmiddels hebben we na haar geflopte single niets meer van haar vernomen en ik denk niet dat daar verandering in zal komen..

    Christian was er terecht uit gegaan en ik heb er ook zeker geen traan om gelaten.. Hij was de minst getalenteerde van de laatste 5 en daarom was het tijd om naar huis te gaan..
    Ik vraag me af of het wel verstandig is om een album om te nemen met deze jongen; aangezien hij tot 3 keer toe op de kruk heeft gezeten getuigt dat naar mijn mening ook niet van immense populariteit.. Misschien toch maar beginnen met een singletje, Henkjan?

      /   Reply  / 
  2. Celine

    Christian had er niet uit mogen gaan. Hij was de beste van het programma en bleef zichzelf. Sharon kan dan wel zingen maar ik vind dat ze totaal geen uitstraling heeft. Ik hoop zeker dat we nog wat van Christian gaan horen. Ik vind het programma echt veel minder leuk nu hij eruit is. Hij kan het echt maken, hij is keigoed en heeft echt wel de X-factor!

      /   Reply  / 
  3. edjuhh

    ik vond hem meteen al de slechtste, en hij ging wel wat beter zingen, maar zijn image vond k wel een beetje nep overkomen. ik zou er zeker niet iets van kopen of zelfs downloaden :P

      /   Reply  / 
  4. Maurice

    Toevallig dat hij hier in Zevenaar woont!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>