Sharon brengt up-tempo album op 9 april uit

Nu alle champagne achterovergeslagen is, wordt het tijd voor Sharon om naar de toekomst te kijken. De nabije toekomst zal een debuutalbum voortbrengen, dat al op 9 april in de winkels ligt. Als het aan Sharon ligt, zal deze niet gevuld worden met ballads zoals Heartbreak Away. "Allereerst is de single een ballad en er zal toch ook wel iets up tempo op de cd komen. En ik wil nog eerst eens overleggen over de richting die ik kies", aldus Sharon in De Stentor. Daar lijkt ze weinig tijd voor te krijgen, want aankomend weekend duikt Sharon al de studio in.

Het nog titelloze debuut zal in een moordend tempo van vier dagen volgezongen moeten worden. Daarna volgt een periode van mixen, remastering, artwork, persen en distributie. "Zoals het er nu naar uitziet komt ze vier dagen naar Enschede, waar we met een strak schema en een snelle deadline haar nieuwe plaat gaan opnemen", zegt producer Jay van den Berg in Tubantia.

Aangezien er dit weekend al een album wordt volgezongen, denk ik dat er al een dozijn liedjes voor Sharon klaarligt. Daar zal ze de mooiste uit mogen kiezen, ik ben benieuwd in hoeverre dat repertoire strookt met de richting die Sharon zelf op wil.

Zie ook:
- De aanstaande nummer 1: Heartbreak Away van Sharon
- X Factor kandidaten krijgen achternamen: Kips en Brown
- Zappen: Sharon wint merkwaardige finaleshow X Factor

facebook share facebook share

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Sharon brengt up-tempo album op 9 april uit

  1. Robin

    Ben erg benieuwd naar haar album, wordt vast vet!!

    Hopelijk is het niet zo geval als bij Raffaela :P

      /   Reply  / 
  2. Teddy

    Nee ik hoop ook dat het niet zo’n album word als raffaëla, Ik ben fan van Raff & Sharon. Maar Raffaëla had gewoon Idols liedjes op haar cd, niks nieuws eigenlijk, ik gun sharon haar eigen album, met eigen richting!
    Succes

      /   Reply  / 
  3. melanie

    hoop dat t erger word dan rafaella ze is gewoon een eendagsvlieg wie wil nou een cd met alleen maar kanariegezang gadverdamme

      /   Reply  / 
  4. sharon

    teddy, ik ben het volledig met jou eens… melanie, jij hoort duidelijk bij de minderheid die voor Richy koos, maar kijk nou eens naar het verschil qua niveau! Het is zo overduidelijk Dat Sharon 10x beter is dan Richy.
    Sharon kips heeft de x, want ze is de beste!
    is 10x beter dan die Richy want die is de slechtste!
    Ik gun haar van harte een eigen album, met haar eigen stijl, en een grote doorbraak… Zij heeft zo veel talent, ´t is gewoon niet normaal!

      /   Reply  / 
  5. Ronald

    Ach jee, heerlijk spontaan weer allemaal. Lopende band werk nu ze nog ‘hot’is. CD ligt allang klaar, alleen was de vraag wie hem in moest zingen. Over 2 jaar is X Factor vergeten met alle deelnemers erbij.

      /   Reply  / 
  6. enerks

    Melanie met haar valse klaagliedje kom je hier ook al tegen. Wat een looser ben je.

      /   Reply  / 
  7. robbin

    ik denk dat we voor het eerst geen eendagsvlieg hebben ..

      /   Reply  / 
  8. ilse

    Ik gun het haar echt. Vorig jaar was ik helemaal fan van Floortje, die ik toen echt het beste van al dat soort series vond.Nu ben ik niet zo’n fan van Sharon, maar ze overtreft iedereen. Ook Floortje. Sharon’s cd ga ik dus echt wel kopen

      /   Reply  / 
  9. sharon

    robbin, ilse en enerks, ik ben het helemaal eens met jullie! Vorig jaar was ik ook voor floortje, die helaas niet won, mede door haar keelontsteking. Ik vind het ook geheel terecht dat zij met zo een enorme voorsprong heeft gewonnen. Ik denk ook dat Sharon wel een blijvertje is, al denk ik wel dat het een vraag wordt of dat zal zijn door albums uit te brengen, of in de musicalwereld, aangezien Marianne van Wijnkoop haar al heel graag in een musical wilde hebben. ben benieuwd! haar eerste single is in ieder geval helemaal super!

      /   Reply  / 
  10. melanie

    zal wel weer een krijscd worden

      /   Reply  / 
  11. Ronald

    Omg. Nu al het woord musical. Ach ja, daar eindigen ze tenslotte allemaal…jemoet ze toch bezig houden als iets anders geflopt is he…

      /   Reply  / 
  12. sharon

    ronald, is helaas maar al te waar! Toch hoop ik dat het lot van Sharon anders zal zijn, en dat ze lekker cd’s en albums blijft opnemen, en blijft scoren. En ik heb er wel vertrouwen in dat we ( eigenlijk voor het eerst sinds Idols 1,2,3,) een blijvertje hebben. Zij steekt met kop en schouders boven iedereen uit die we in de eerste drie reeksen van idols hebben gehad, zelfs boven Floortje en Raffaela, die al super vond. Ze weet je steeds weer te raken met haar stem, ze zingt perfect, uitstraling is top…. Ik hoop en ik verwacht eigenlijk ook van harte dat we nog heel veel van haar gaan horen!

      /   Reply  / 
  13. Robin

    helemaal mee-eens Sharon.

    Dit gefrusteerde Richyfans or whatever moeten hun kopdicht houden: SHARON KIPS THA BEST!!!!

      /   Reply  / 
  14. Natas & Chantal

    ik snap niet dat jullie nog discuseren.. iedereen weet toch dat Sharon de beste is! dat is nu wel bewezen. en ik weet cker dat zelfs die koppige richy fans kippevel krijgen van Sharon’s stem!

      /   Reply  / 
  15. sharon

    helemaal gelijk hoor hierboven! waarom doen we dit eigenlijk??!!Sharon is overduidelijk (75%) de beste! GO GIRL!

      /   Reply  / 
  16. Laura

    ben normaal niet zo’n fan van die idolskandidaten maar Sharon heeft mijn hart veroverd. Die meid heeft echt een gouden keeltje en weet me echt te raken. Ik ga zeker het album kopen

      /   Reply  / 
  17. ouwee

    mongole

      /   Reply  / 
  18. Robin

    Nu zo’n twee jaar later komt Sharon -eindelijk- binnenkort met een nieuwe single & album!

    Ik ben nog steeds een erge fan van Sharon Kips ^

    schrijft ze op haar hyves (sharonkipsmusic.hyves.nl)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>