X Factor-duo Roef en Marian uit elkaar

Het gaat niet goed met de Nederlandse popmuziek. Eerst gaven Guillermo & Tropical Danny er de brui aan, afgelopen weekend was het snotteren bij het afscheid van BZN en nu is er weer een Nederlandse formatie uit elkaar. Pak de zakdoek er maar bij om de waterlanders op te vangen, want Roef & Marian zijn gestopt. Nog voordat het eerste hitsucces kwam, is er ruzie ontstaan over geld.

Roef en Marian kampeerden vorig jaar zomer bij de audities van X Factor. Blijkbaar hadden ze een beroerde nacht, want het optreden voor de jury klonk nergens naar. Henkjan Smits was zo eerlijk om dat te zeggen, waarna hij de wind van voren kreeg van Roef en Marian. "Alles wat ze over hem zeggen, is waar. Henkjan is een gore klootzak", waren zo ongeveer de woorden van het duo na afloop van de auditie.

Roef en Marian wisten hun 'sterrenstatus' niet zo handig uit te buiten als Herman 'I'm a dancer' Berghuis uit Idols I. Die jongen is miljonair geworden met zijn doldwaze act. Roef en Marian hebben ruzie over 5.000 euro. Roef zou dat bedrag nog tegoed hebben van Marian.

Eens kijken welk non-talent er na de zomer opstaat bij Idols IV.

Zie ook:
- Roef en Marian vastgelegd op single
- De eerste sterren van de X-Factor: Roef en Marian

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “X Factor-duo Roef en Marian uit elkaar

  1. Robin

    Goh, wat jammer.. Nou des der beter!!!!
    Wat eebn sukkels waren dat.

    @ redactie: Herman (I’m a dancer) deed mee aan Idols II

      /   Reply  / 
  2. Baz

    wahaha, heel erg ja :)

      /   Reply  / 
  3. jos

    en idols 1 en idols 3 :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>