Popstar-singles heten I Put My Trust in You en Don’t Look For Me

Soms volgt nieuws snel. Vanmorgen blogde ik nog dat de titels van de Popstar-singles onbekend zijn, maar nu weten we wel hoe de liedjes gaan heten. Tessa van Tol (rechts) zingt morgen het nummer I Put My Trust In You, het liedje van Maaike Jansen heeft de naam Don't Look For Me meegekregen. Volgens SBS zijn beide nummers speciaal voor de zangeressen gecomponeerd.

Het winnende nummer is morgen meteen na de finale te downloaden vanaf de programmawebsite. Medio volgende week ligt ook de cd-single in de winkels. In een later stadium zal ook de single van de runner-up worden uitgebracht.

Tessa of Maaike moet het in de hitlijst komende week opnemen tegen Jan Smit, die vandaag zijn single Dan Volg Je Haar Benen officieel uitbrengt.

Bekijk Maaike met Don't Look For Me:

Bekijk Tessa met I Put My Trust in You:

Zie ook:
- Popstars Tessa en Maaike enthousiast over singles
- Hitstrijd: Jan Smit versus winnaar So You Wanna Be a Popstar
- Popstar-rel: aanhang Tessa versus aanhang Maaike
- Finale So You Wanna Be a Popstar: Tessa versus Maaike

facebook share facebook share

47 Reacties // Reageer

47 thoughts on “Popstar-singles heten I Put My Trust in You en Don’t Look For Me

  1. Robin

    Oke, ben benieuwd!!

    Goo Tessa!!

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Flopperdeflopperdeflop.
    Ze brengen dit uit en dan is het alweer over.

      /   Reply  / 
  3. Ronald

    Ben trouwens benieuwd, kijkend naar andere topics hier over Idols en aanverwante programma’s hoeveel mensen toch wéér de singeletjes zullen kopen, ook al hebben ze door dat zo’n programma-deelname alleen maar belemmerd in de ontwikkeling van iemands artiest zijn. Let mar op, deze twee dames zal het zelfde lot beschoren zijn als bijv. een Sharon Kips…even populair, daarna niet serieus genomen en uitgekotst. n Jaar later deelnemend aan één of ander programma…

      /   Reply  / 
  4. Robin

    [Let mar op, deze twee dames zal het zelfde lot beschoren zijn als bijv. een Sharon Kips...even populair, daarna niet serieus genomen en uitgekotst.]
    Is dat zo?? :p

      /   Reply  / 
  5. Ronald

    @ Robin. Wil je beweren dat dat niet zo is dan?

      /   Reply  / 
  6. Hoi

    Is er iemand opgevallen dat die notaris al met de envelop met de uitslag rondliep alvorens Nance zei dat de 06/SMS lijnen gesloten werden?

      /   Reply  / 
  7. Ronald

    @ Hoi. Duh. Als men nou nog niet doorheeft dat je met zulke programma’s wordt gefopt…
    vertel wat nieuws.

      /   Reply  / 
  8. sanne

    Ronald heeft een nieuwe liefde POPSTARS. Maar dat betekend toch hoop ik niet dat je Jim gaat verlaten Ronald ?

      /   Reply  / 
  9. Ronald

    Ik Popstars? Hahahaha, echt niet.
    Ik wist niet eens wie die meiden waren tot ik er hier over las. Je kan overdrijven.

    Nee hoor ook Jim blijft ervan langs krijgen hoor, maak je geen zorgen, sanne.
    Alles wat met dit soort pulp programma’s te maken heeft.

      /   Reply  / 
  10. Geesje

    Bevooroordeelt heet dat Ronald, je weigert met een open mind te kijken of te luisteren naar mensen uit deze programma’s, of je bent zelf al in de audities naar huis gestuurd vandaar de frustraties en reacties.
    Alleen Jim volg je op de voet daar ben je nog beter van op de hoogte dan de gemiddelde fan.

    Al moet ik bekennen dat ik dit programma slechts enkele malen gezien heb, en het een slap aftreksel van Idols vond dus weet nog niets van de kwaliteit van de kandidaten af.
    Ze hadden volgens mij het programma beter Plagiaat kunnen noemen

      /   Reply  / 
  11. sanne

    Jim maakt Ronald zoooooooooooooo gelukkig. Hoe zielig “Jim blijft ervan langs krijgen” Jim heeft al 5 jaar niets meer met dat programma te maken Ronald. Je geeft nou gewoon toe dat het je niet om het programma maar om Jim te doen is meneertje. Geeft niet hoor, je komt eindelijk uit de kast.

      /   Reply  / 
  12. Ronald

    Dat van die voorrondes klopt al niet Geesje.
    Ik zal namelijk nooit en te nimmer meedoen aan dit soort programma ‘s, dat komt je talent vind ik, niet ten goede (nog steeds mijn mening).

    En inderdaad omdat men het al een slap aftreksel is van Idols, worden die plaatjes al helemaal geen succes. men is er op uitgekeken. Dan ben je winnaar van zo’n programma’s, kijkt er later nog niemand naar je om…

      /   Reply  / 
  13. Ronald

    En Geesje, nu eerlijk he. Die meeste carrieres waren toch vluchtig?

      /   Reply  / 
  14. Geesje

    Ronald dat zal je mij niet horen zeggen dat de meeste carrieres niet vluchtig waren. Er is maar een echte ster uit voort gekomen en dat is Jim!!!, maar daar wil jij niet aan.
    Je hoeft hem niet goed te vinden om toe te durven geven dat de Jongen meer in zijn mars heeft dan alleen een mooi koppie.
    Volgens het televizier blad:
    Jim is met voorsprong de grootste ster die Idols tot nu toe heeft voortgebracht.
    Door: Leks van der Horst.
    Bronnen: Wikipedia, NRC Handelsblad, Gooi-en Eemlander, en diverse Fansites.

    Dat Idols je talent niet ten goede komt heeft niks te maken met dat er wel degelijk mensen mee doen die echt talent hebben, zoals Jim, maar jij scheert ze allemaal over een kam juist omdat ze meedoen aan dat soort programma’s. Ik ben er van overtuigd dat je van Jim uiteindelijk toch was gaan horen als hij niet meegedaan had het had alleen een tijd langer geduurd, hij is zo gedreven en weet precies wat hij wil.

    En op de programma’s uitgekeken valt nog wel mee denk ik als je bijna 1,5 miljoen kijkers weet te trekken. Maar we weten allemaal dat je niet elk jaar een of meer supertalenten uit een programma kunt halen, Nederland zou over lopen van de zangers en zangeressen

      /   Reply  / 
  15. Ronald

    Nou daarom juist, Geesje.
    Was het nou incidenteel dat er van die vluchtige carrieres uit voort kwamen, maar nee voorbeelden te over. Dan ga je toch niet meedoen aan Idols? Bewijs genoeg dat het je carrière niet ten goede komt. Maar goed, kan aan mij liggen. Jim was op het juiste moment op de juiste plek (van de camera). Had ie een paar Idols later meegedaan, was ie ook muzikaal gezien niet opgevallen. Commercieel het verst gekomen, dat is waar. Wil nog niet zeggen dathet goed is. En ja, hij heeft gewoon veel aan zijn looks te denken. Hij had geluk dat zijn deelname aan Idols 1 was. Of denk je werkelijk dat ie als ie aan 3 had meegedaan had dat ie ook zover gekomen was? En graag eerlijk, niet verblindt door je Jim adoratie reageren, Geesje.

      /   Reply  / 
  16. Ronald

    Trouwens ALS iemand weet wat ie wil kan ie ook nee zeggen. En laat ie zich niet met allerlei dingen in. Bij Jim dus duidelijk nog het geval. Anders ging ie wel voor óf de popmuziek kant op, óf de musicalkant. Zoveel dingen doen betekent nog dat ie zoekende is…

    Ik bedoel als je gaat studeren ofzo dan weet je toch ook al van te voren wat je gaat doen? Of doe je er dan ook 3 tegelijk ofzo? ‘Niks mis mee met dingen erbij doen, maar dat kan als je je al bewezen hebt. Een zeg nu eerlijk, Jim’s popzanger carrière is niet echt super van de grond gekomen he…

      /   Reply  / 
  17. Sanne

    Het is waar. Jim is als enige idol het verst gekomen. Maar er zijn er meer die aan idols hebben meegedaan die veel succes hebben en op muzikaal gebied zelfs veel meer dan Jim. Maar die zijn geen idol en misschien zelfs nooit geweest.

      /   Reply  / 
  18. Ronald

    Precies, Sanne
    Neem als voorbeeld die Roger van Intwine. Muzikaal succesvoller. En dan bedoel ik geprogrammeerd op tig prestigieuze muziekfestivals (Pinkpop e.d.).
    Jim hangt nog steeds in de TMF/kindersector, worstelend met een Idol stempel. Ook al zullen de fanatieke fans dat blijven ontkennen…

      /   Reply  / 
  19. Lianne

    Je kunt echt beter nooit aan dat idolgelul meedoen. Iets weerhoudt mij ervan om Intwine goed te vinden. En ja, enkel doordat ze aan Idols hebben meegedaan. Slaat nergens op natuurlijk. De enige idol die mij nog een beetje heeft weten te overtuigen is Boris. Jim is niet geheel mijn ding, maar hij heeft wel de meeste bekendheid en is gegroeid tot een echte BNer. Maar het lijkt dus ook, hoe later je meedoet aan idols (kwa edities) Hoe sneller je weg wordt geschoven. Idols etc was in het begin nog iets nieuws. Nu is het helemaal uitgemolken. Gewoon kappen met die show nu.

      /   Reply  / 
  20. Remko

    @ Ronald

    Het is maar net wat je wil in de muziek.

      /   Reply  / 
  21. Sanne

    Je kan het in ieder geval niet gooien op de hitlijsten. Ik weet niet zeker of het juist is, maar album Vrij is gekomen tot plaats 23? En DDDD op 17 en Doe Maar Gewoon heeft het helemaal niet gehaald? Ben benieuwd waar dan die successen liggen op muzikaal gebied. Dat hij succes heeft als BN-er en als idol is bekend.

      /   Reply  / 
  22. Bart

    In de discussies over Idols heeft Jim in ieder geval het meeste sucses. Het lijkt wel of Jim de enige is die aan Idols heeft meegedaan terwijl het toch al weer 5 jaar geleden is. Hij heeft blijkbaar wel een onuitwisbare indruk gemaakt op jullie.

      /   Reply  / 
  23. Suus

    Lachen, net een nieuwe popstar gekozen, maar het gaat alweer over Jim.
    Hij houd de gemoederen weer lekker bezig.
    Vanavond staat hij trouwens in het beatrixtheater in Utrecht met zijn geweldige show.

      /   Reply  / 
  24. Sanne

    Dat kan je wel zeggen, in discussies heeft hij zeker succes! Een echt gespreksonderwerp.

      /   Reply  / 
  25. Bart

    Het maakt niet uit hoe ze over je lullen als ze maar over je lullen. 1 nul voor Jim.

      /   Reply  / 
  26. Sanne

    Mee eens, hij wordt niet vergeten.

      /   Reply  / 
  27. Suus

    Hey Bart, en daar is Ronald mede de oorzaak van dat Jim niet wordt vergeten.
    Bedankt Ronald voor alle fijne jaren en alle jaren die hopelijk nog gaan komen!!

      /   Reply  / 
  28. Ronald

    @ Sanne. (Met de hoofdletter S dus)

    Ja zijn laatste single is blijven hangen in de tipparade, niet eens bij de bovenste 10. Die vorige single was een kleine hit, maar in de top 100 over 2007 zal je hem niet tegenkomen.
    Het album haalde inderdaad de 23ste plaats, verdwenen na 9 weken… In termen van de hitlijsten heet dat een flop voor zo’n commercieel ingesteld figuur als Jim.
    Er zijn bands die geen hits scoren en die staan al 3 keer langer genoteerd. Check de albumlijst eens.

    @ Suus. Geniet nog maar van die jaren dan ja, erg lang zal het qua popcarrière niet meer duren. Wat ie met musicals doet, mij om het even, daar ga ik toch niet heen.

      /   Reply  / 
  29. Ronald

    O ja. Meestal als plaatjes in de tipparade gaan eindigen wordt het steeds minder met dat soort artiesten.
    Kijk alleen maar naar andere mensen uit dit soort programma’s. Men2B, Rafaella, Sharon Kips. 1 hit, daarna een tipnotering en vervolgens kwam er niks meer.
    Jim krijgt die musical dan nog, maar dan is het ook voor hem over.
    Jim Bakkum, houdbaarheidsdatum: 2008.

      /   Reply  / 
  30. Suus

    Ga door Ronald!!

      /   Reply  / 
  31. Ronald

    Maak je geen zorgen Suus, maar nu niet meer.
    En trouwens waarom eigenlijk? Jim’s plaatjes verkopen er niet beter door.
    Misschien eens meer hem gaan steunen in plaats van je druk te maken over iemand die een andere mening over hem heeft?
    Wordt het misschien toch nog een succes die nieuwe single van hem…

      /   Reply  / 
  32. Suus

    Sorry? Wie maakt zich hier druk?
    Welterusten!

      /   Reply  / 
  33. Peter

    Rene froger scoort hoger dan Jim met zijn doe maar gewoon.
    Jim staat nog steeds in de tipparade en zal de top 40 niet halen vrees ik.
    Maar Froger is ook wel een betere zanger natuurlijk.

      /   Reply  / 
  34. karin

    Kom op Ronald 3 berichtjes in een half uur over Jim is te weinig. Ik vind dat Jim wel wat meer aandacht van jouw verdient. We zijn beter van je gewend. Niet je aandacht laten verslappen Ronald je moet nog tot 2008. Of heb ik je niet een jaar of 5 geleden zien schrijven dat de houdbaarheidsdatum van Jim 2004 was. hahahahah.

      /   Reply  / 
  35. Fred.

    Jim is helemaal niks een waardeloze stem.
    het lijkt wel een homo.
    Nee Froger is echt beter mooie stem.

      /   Reply  / 
  36. Fred.

    Ik dacht dat het hier over tessa en maaike ging nou tessa vind ik beter dan maaike.

      /   Reply  / 
  37. Jaap

    Suus en ronald kunnen jullie niet beter op msn met elkaar in duscussie gaan.

      /   Reply  / 
  38. :)

    Tessaa is echt ZOVEEEL beter dan Maaike. Nu is die arrogante maaike misschien fftjes hott… maare straks niet meer. De nummer 1 verdwijnen altijd het snelst he :) . van de nummers 2 hoor jet meest. Hup Tessa!! Eind november komt Tessa der single uit , koop die . want dit is een echte zangeres!!

      /   Reply  / 
  39. Ronald

    @ Karin.

    Zijn houdbaarsheidsdatum WAS ook 2004.
    t Is dat dat dansprogramma aansloeg…

      /   Reply  / 
  40. Suus

    Gisteren ging het dak eraf in een VOL beatrixtheater in Utrecht (1500 mensen).
    En die kwamen toch echt ALLEEN voor Jim in concert.
    Niks onderdeel van een festival, nee iedereen die er was kwam gewoon voor Jim en iedereen was laaiend enthousiast over zijn show.
    Ik ben trots op hem dat hij dat voor elkaar heeft gekregen.

      /   Reply  / 
  41. merel

    Was echt geweldig in Utrecht helemaal JIM. Was een sfeer en wat een stem. Super gedaan Jim,mijn complimenten.

      /   Reply  / 
  42. Ruud

    waardeloos die Jim.

      /   Reply  / 
  43. Eef

    Voorlopig heeft het singlekopend publiek hem in de steek gelaten. Geen hit, tipparade…

      /   Reply  / 
  44. Lisanne

    Wow, Jim’s album op de 23 plaats? Ik dacht met de singel ‘DDDD’ dat een hit was (op nr 5?) dat de album het ook veel beter had gedaan. Ik ben geen fan van beide maar ik weet dat Boris’ album nu 12 of net in de top 10 is gekomen. Maar hij had dan niet de singelchart succes als Jim. Hoe dan ook, ik vind wel dat het de enige 2 zijn die iets zijn geworden na idols. Of je ze nu mag of niet. Maar Idols is nu ook zo uitgemolken. Gewoon kappen met al die starsearch programmas in NL. Je moet er nu al helemaal niet meer aan beginnen.

      /   Reply  / 
  45. Ronald

    @ Lisanne

    DDDD nr 17 hoogste positie
    Het album 23, 9 weken.

    Check het op http://www.top40web.nl

      /   Reply  / 
  46. Lisanne

    oh ok. nja, iig in de top 40..

      /   Reply  / 
  47. Sanne

    Ik vind die hitlijsten niet zo belangrijk, ik zou het allemaal niet uit mijn hoofd weten. zoiets zou ik echt op moeten zoeken, haha.De eerste single van Boris stond op 20 in de mega top 50 en op 31 in de top 40. Zijn singles hebben niet dikke hitten gescoord, maar zijn album Holy Pleasure heeft het wel goed gedaan. Inderdaad in de top 10 op 9.
    Over Maaike en Tessa gesproken: Ik vind Maaike een veel betere zangeres. Maar toch zou ik Tessa de terechte winnares vinden als je kijkt naar naar wat ze zochten in dat programma. Ze zochten een popster en dat is Maaike niet. Tessa wel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>