Floortje (Idols) brengt single uit met Jerry Given

Wat er met Floortje is gebeurd? Ze werd gedumpt door haar platenmaatschappij, vond geen nieuwe broodheer en eindigde in een of andere diner show. Maar zo tegen het eind van 2009 heeft de Idols-finalist toch weer een plaatje uitgebracht. Dit keer samen met Jerry Given, die dit jaar zijn bekendheid flink heeft vergroot. Samen hebben ze het nummertje Town opgenomen, dat sinds maandag in de digitale winkel ligt.

Floortje over de samenwerking: “Vanaf vandaag is mijn nieuwe single uit, eindelijk kan ik jullie het één en ander verklappen nl. dat ik deze vette track niet alleen heb gedaan.. maar met good friend JERRY GIVEN!
We zijn samen de studio ingedoken en waren ‘gewoon’ lekker aan het zingen ons nergens echt van bewust.. :rap: totdat we het eindresultaat hoorden.. :-| Wat een vet nummer is dit geworden!!!!!”

Zodra de single er is, een review in Hit of Shit.

facebook share facebook share

36 Reacties // Reageer

36 thoughts on “Floortje (Idols) brengt single uit met Jerry Given

  1. Robin

    Mwa.. heb nooit wat in Floortje gezien, wordt weer niks denk ik.

      /   Reply  / 
  2. Anne

    De single is gedeeltelijk te beluisteren op meerdere sites, oa op http://www.radio538.nl/web/show/id=876139/bundleid=344317
    Op die sites is hij ook te downloaden ;) Hij is dus al uit hoor :P Ik ben eigenlijk helemaal geen fan van haar, maar ik vind het stukje wat ik heb gehoord wel erg goed iig :)

      /   Reply  / 
  3. BoycotIdols

    Ach jee. Heb je ik-ben-zangeres-maar-wil -er-niks-voor-doen weer. Floortje je bent mislukt, face it.

      /   Reply  / 
  4. Ze lult!

    Is dus gewoon een ordinaire cover hoor! Van het Duitstalige nummer ‘Stadt’ van Cassandra Steen en Adel Tawil om precies te zijn.
    Dus als zij zegt “We zijn samen de studio ingedoken en waren gewoon lekker aan het zingen ons nergens echt van bewust..totdat we het eindresultaat hoorden..” is dat dus gewoon onzin want dit nummer bestond al (welliswaar niet in het Engels).

      /   Reply  / 
  5. Floortje-fan

    Wat verrassend weer dat juist op deze site de negatieve reacties weer de kop opsteken, terwijl dit gewoon écht een goede plaat is. Wat zullen de negatievelingen weer op hun neus kijken als dit nummer de hitlijsten gaat bestormen, daar is n.l. een grote kans van!

    Complimenten voor de perfecte zang van Floortje die haar zangkwaliteit sterk heeft verbeterd!

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Hahaha. Tuurlijk. Dat is al zo vaak gezegd over Floortje, maar ze heeft nog geen deuk in de muzikale boter geslagen.
      Wie zit er nog op een mislukking te wachten. Er zijn alweer tig zangeresjes en bands gekomen die muzikaal echt wat te melden hebben.
      Wat zullen jullie weer op je neus kijken als het weer niet scoort.

        /   Reply  / 
  6. Chantal

    Ik heb m gehoord, het is echt een goed nummer! Ik had geen vertrouwen meer in Floortje, maar dit lied is ecxht supergoed! :D

      /   Reply  / 
  7. Rob

    Chantal, Ik ben het helemaal met je eens… was geen fan van Floortje, maar dit lied is echt wel goed! ;)

      /   Reply  / 
  8. Angela

    Wat maakt het uit dat het eigenlijk al een duitse song is, maar naar t engels is vertaald! ;) Dat doen zoveel artiesten… goed voorbeeld: jeroen vd boom- jij bent zo. Is eigenlijk een Italiaanse song. Moeten we dat dan ook maar afkeuren? Ik vind dat niet zo’n probleem hoor :P

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      t Is nogal inspiratieloos op zo’n manier he.
      Lekker makkelijk.
      En dan nog zeggen dat ze van niks bewust waren. Gatver.

        /   Reply  / 
  9. Martin

    @ BoycotIdols:
    Ach, een cover kan altijd, dat doen zoveel artiesten. En deze keer is dat toevallig een ex-Idol.
    Ik moet zeggen dat ik deze cover persoonlijk misschien nog wel beter vind dan het origineel, wat ik afgelopen zomer grijs heb gedraaid. Ik hoop op een hit voor Floortje. Qua originaliteit verdient ze het niet.

    Maar ik zie dit nummer gewoon graag (of Cassandra’s versie of Floortjes versie) een hit worden in NL.

      /   Reply  / 
  10. M

    Ik denk dat Floortje eerst weer wat bekendheid op moet doen. Dat ze kan zingen, weet natuurlijk iedereen, maar ze moet met iets pakkends komen.

    Iets in de trand van Lady Gaga, Eva Simons etc. Kim-Lian ging haar voor, hopen dat ze beiden succes hebben.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Nee dan zou ze zich juist moeten onderscheiden. Iets ‘in de trant van Lady Gaga’ is niet origineel dat is meeliften op haar succes.
      Dat werkt misschien bij iemand asl Madonna, niet bij iemand als Floortje…

        /   Reply  / 
  11. J

    Het origineel van Cassandra Steen: http://www.youtube.com/watch?v=jG1lujlMMsg
    Die vind ik beter en ‘pittiger’ klinken. De versie van Jerry Given en Floortje is een ‘kopie’ maar loopt qua tekst/vertaling niet echt; de zang van Floortje vind ik wel ok.
    Er zit trouwens ook een sample van Michael Jackson’s ‘They Don’t Care About Us’ in ;-)

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Dat is helemaal goedkoop dus om een sample van Michael Jackson te gebruiken.
      Wat dachten ze we gebruiken iets van een recent overleden artiest dan verkoopt het wel?

        /   Reply  / 
      1. Martin

        Het origineel (Stadt) is al uitgebracht voor zijn dood.

          /   Reply  / 
    2. Terry

      Het is niet in alle opzichten een kopie, want vergelijk de 2 teksten maar eens met elkaar. De vertaling van ‘Stadt’ zou heel raar klinken in het Engels, dus het is deels vertaald en deels vernieuwd zodat het een logisch verhaal is…daar komt bij dat de zang van Floortje vele malen beter is dan de zang van Cassandra en dat Engels een stuk prettiger luistert dan Duits, dus de ‘cover’ vind ik een stuk beter.

        /   Reply  / 
      1. J

        Met dat laatste ben ik het helemaal niet eens, maar ieder z’n mening.
        Uiteraard is ‘Town’ niet helemaal hetzelfde als ‘Stadt’, maar behalve de tekst en stemmen hoor ik weinig tot geen verschil of originaliteit. Het klinkt voor mij nu alsof ze een kant-en-klare geluidsband hebben ingezongen en ook de oorspronkelijke zanglijnen hebben willen imiteren. Daarom schreef ik ‘kopie’. ;)

          /   Reply  / 
        1. BoycotIdols

          Verwacht je anders dan.
          t Is een Idolsprodukt.
          Die staan niet bekend om hun eigen originele composities…

            /   Reply  / 
  12. Inge

    J, dat viel mij idd ook al in dat er een stukje van dat lied van Michael Jackson in zit idd :P Ben nooit fan van Floortje geweest, maar ik vind het nummer juist wel erg goed!

      /   Reply  / 
  13. Terry

    Hier een bericht voor die kwal van een moderator van deze site,Herman geloof ik? Vraag me af of je afgelopen zondag het optreden van Floortje in Life4You hebt gezien en of je weet waar ze zich momenteel mee bezig houdt? Ook vraag ik me af of je weet waar Rafaella momenteel doet? Verdiep je eens goed in die 2 en check dan je slappe gelul nog eens van 3 jaar geleden…overduidelijk dat Floortje 10x verder is in alle opzichten. Ben benieuwd hoe lang jij, als laffe en slap lullende moderator, dit bericht laat staan.
    Mocht je haar optreden niet hebben gezien, dan raad ik je aan om deze alsnog via onderstaande link te bekijken.

    http://life4you.rtl.nl/uitzendingen/seizoen-1/aflevering-5—dierendag/dinnershow.aspx

    Als je je geloofwaardigheid, indien je die nog hebt bij bezoekers van deze site, niet wilt verliezen, lijkt het me sterk dat je nog steeds doorgaat met negatieve berichtgeving over Floortje. Er zijn namelijk zat bezoekers die het een beetje hebben gehad met jouw hetze tegen haar.

    Gr. Floortje fan!

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Ik heb het gezien ja. De dinnershow is doorgaans het eindstation van veel artiesten. Was niet onder de indruk afgelopen zondag.
      Om je toch op een punt gelijk te geven: Raffaëla heeft het inderdaad ook niet gered, vind ik jammer.

      Met de bezoekers van deze blog zit het wel snor; september was de drukste maand van dit jaar.

      grt, ‘de laffe en slappe’ moderator

        /   Reply  / 
      1. Terry

        Om eerst eens in te gaan op jouw opmerking over het feit dat de Dinnershow in veel gevallen het eindstation van artiesten is; dit ben ik in principe met je eens, maar niet in het geval van Floortje. Desondanks zijn er ook artiesten te noemen die absoluut succes hebben gehad na de Dinnershow (zie Jeroen v/d Boom, Anita Meyer). Ik ben afgelopen jaar zelf ook een aantal keer naar de Dinnershow geweest en wat mij opviel waren de lovende kritieken die zij telkens weer kreeg (dit is gebleken uit de vragenlijsten die bezoekers kunnen invullen na de show). Dit heeft uiteindelijk geleid tot de absolute hoofdrol die zij dit seizoen in de Dinnershow vertolkt. Hier wil ik mee aangeven dat zij niet ‘zomaar iemand is die in de Dinnershow zingt’.
        Dat jij niet onder de indruk bent geraakt door haar optreden in Life4You kan ik je niet kwalijk nemen, want ieder heeft zijn eigen smaak. Wel kan ik concluderen dat jij als moderator een ernstig tekort hebt aan muzikale kennis, want haar optreden was een hele goede performance. Ook zou het mogelijk zijn dat je, afgaande op al jouw negativiteit omtrent Floortje, te trots bent om toe te geven dat ze een hele goede zangeres is. Het zou je namelijk tegen de borst stuiten, denk ik, maar nogmaals; ieder zijn eigen smaak.
        En wat betreft je laatste opmerking over de bezoekers van deze blog; kennelijk heb je mijn post niet goed gelezen of was je te happig op een reactie omdat je misschien snel in de verdediging wilt schieten, maar ik zei dat er genoeg bezoekers zijn die jouw negatieve berichtgeving over Floortje zat zijn. Dat wil niet zeggen dat ze deze blog niet meer bezoeken. Ik ben jou ook al een hele tijd meer dan zat, maar ook ik ben nog geregeld op deze site te vinden. Al is het alleen maar de nieuwsgierigheid of je eindelijk eens realistisch kunt benaderen, maar tot op heden blijf je teleurstellen. Als moderator siert het je ook totaal niet om je zo negatief uit te laten over artiesten, in de meeste gevallen is het de taak van een moderator om orde en handhaving toe te passen op de website, maar dat fatsoen is bij jou ver te zoeken.

          /   Reply  / 
        1. Suus

          Die dinnershows zijn aleen in het weekend, wat doet ze de rest van de week??

            /   Reply  / 
        2. Terry

          Volgens de site loopt het Dinnershow-seizoen van september tot juni. In het begin (sept-okt) is die show 1/2x per week. In het midden (nov-dec-jan-feb) is die show 3/4/5x per week. In het slot van het seizoen (mrt-apr-mei-jun) wordt het weer teruggebracht naar 3/2 tot 2/1 shows per week. Doordeweeks zal ze waarschijnlijk bezig zijn met haar solocarriere en alles wat daar bij komt kijken?

            /   Reply  / 
        3. BoycotIdols

          Tut tut, stel je niet aan.
          Herman zegt niks verkeerds hoor.
          Dat jij er niet tegen kan dat er zo over Floortje gesproken wordt is dus echt je eigen probleem, dat hoef je niet af te reageren op Herman. Als je weg wil blijven, blijf je toch lekker weg. Als je alleen maar over Floortje kan praten, bén je namelijk gauw uitgepraat.
          Ik vind dit een geweldig blog, eindelijk iemand die ook kritisch tegen muziek aankijkt. Over het algemeen worden al die muzikale flops op Internet toch al overdreven (en waarom) aandacht gegeven.
          Dus Herman mag zijn scherpe commentaren van mij blijven geven.

            /   Reply  / 
    2. BoycotIdols

      ik weet niet of je het weet hoor, maar Floortje is na die talentenjacht nooit succesvol geweest. Nog steeds niet, blijkt maar weer dat ze nog net aan de slag kan bij dinnershows. Verder nog nooit een grote hit gehad. Dus kan je wel fitten op Herman, maar die ziet het in ieder geval een stuk realistischer als jij…

        /   Reply  / 
  14. Emma

    ik had life for you zondag gemist, maar net ff via de link teruggekeken… Je kunt niet ontkennen dat Floortje wel meer bereikt heeft dan die bitch van een raffaela. Wat me wel opviel in het optreden bij life for you is dat Floortje behoorlijk wat arrogantie heeft gekregen, gelet op die blikken die ze vaak trok… Jammer vind ik dat. Deze single met Jerry vind ik ook wel erg goed. Maar of het een hit wordt? Ik vrees het ergste… Hij ligt niet eens in de winkel. Is alleen als download te krijgen…

      /   Reply  / 
    1. Terry

      Beste Emma,

      Denk je niet dat de blikken die zij trekt, tijdens het zingen, onderdeel zijn van het optreden? Luister maar eens goed naar de tekst van de solo’s tussen haar en Ron Link, dat gaat namelijk over een ‘boy’ en een ‘girl’. Zijn die blikken bij haar ook te bespeuren voor en na het optreden? Nee toch?
      En of het een hit wordt? Ik denk zelf ook van niet,maar ik hoop van wel voor haar. Misschien dat de single in de winkels komt te liggen als er een videoclip bij wordt gemaakt? Neem toch aan dat die binnenkort wordt geschoten…

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Wordt geen hit. Denk je echt dat iedereen behalve enkele verstokte fans als jij Floortje überhaupt nog kennen. En daarbij Nederland heeft much betere zangeressen waardoor ze volledig ondergesneeuwt zal worden qua verkopen. Om alleen Anouk maar te noemen. Ik ben geen fan van haar muziek maar petje af voor haar behaalde resultaten.
        Naar mijn idee kan Floortje ook beter een reguliere baan gaan zoeken en toegeven dat haar carrière niet is geworden zoals ze gehoopt had.

          /   Reply  / 
  15. BoycotIdols

    Tot slot, Terry.
    Volgens mij moet je zelf nog wat fatsoen bij worden gebracht, je schijnt andermans mening niet te kunnen accepteren aangezien je meteen iemand ‘laf’ en ‘slap’noemt als zijn mening niet de jouwe is.

      /   Reply  / 
    1. Terry

      Idolsboycotter,

      Mensen als jij kunnen er nu eenmaal niets aan doen dat ze enkel vol rancune en haat jegens artiesten als Floortje zitten. Het is tenslotte makkelijk zeuren, zeiken en afgeven veilig van achter je pc’tje. Het heeft ook erg weinig zin om met types als jij een discussie aan te gaan, omdat ze niet openstaan voor positieve ontwikkelingen en gebeurtenissen rondom Floortje en de situatie alleen met negatieve oogkleppen willen benaderen. Prima, jouw mening, maar daar hecht ik verder weinig waarde aan. Ik vind het eerder een beetje zielig en lachwekkend eigenlijk.
      En of ik denk dat mensen Floortje nog kennen? Ik weet het wel zeker, want ze is nog steeds erg geliefd bij het publiek, zelfs na 3,5jr. Maar wereldvreemde types als jij die zich nooit in b.v. mediakringen begeven en alleen kunnen blaten van achter de pc, ontgaat dat natuurlijk. Aan de spreekwoordelijke top komen is niet zo moeilijk, maar er blijven is een stuk moeilijker. Als we de berichtgeving mogen geloven is ze momenteel met een aantal nieuwe projecten bezig, dus passiviteit is haar ook zeker niet aan te rekenen. Reken er maar op dat je nog van haar gaat horen!

      P.S. Mij hoeft geen fatsoen bijgebracht te worden hoor. Zoals ik eerder al opperde, iedereen zijn eigen mening. Ik noem Herman laf en slap, omdat hij, als moderator, in mijn eigen een objectieve mening tentoon moet spreiden in de berichtgeving hier en dat laat hij, zeker in het geval van Floortje, na.

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Hahaha. Leuk he drogredenen geven. Ik en niet in de media begeven, hahaha.
        Niet op het niveau als de meeste Idols nee, gelukkig niet.
        Je mag het voor Floortje opnemen, maar ze heeft nog niks voor elkaar gekregen nog niks. Heeft er eentje het over oogkleppen zeg, kannonne. Lachertje van de muziekbiss, zelfs na Idols nog geen hit kunnen scoren…ach ja, het is waar je in geloofd. Ik ga liever naar oprechte muzikanten, mensen die zich niet overal laten zien en hun eigen ding doen. Geloofwaardig zijn.

          /   Reply  / 
        1. BoycotIdols

          Trouwens, ik durf te wedden dat jij half niet weet wat er in de muziekwereld speelt joh. Jij komt niet verder dan de Single top 100 en de Top40, verder reikt je kennis niet? Anders had je wel geweten dat je genept wordt. Alles wat daar instaat is per definitie dus maar meteen goed?

            /   Reply  / 
      2. BoycotIdols

        Eh wat voor positiefs is er te melden over Floortje dan? Herman zegt absoluut geen onfatsoenlijke dingen, jij reageert er onfatsoenlijk op.

          /   Reply  / 
  16. Pingback: Hit of shit: Jerry Given & Floortje – Town (video’s) | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>