Monroe (met Raffaëla) vrijdag op Televizier-ring Gala

Na een optreden in Lieve Paul is het Monroe weer gelukt een groot televisieoptreden binnen te halen. Vrijdag is de groep rondom Raffaëla Paton (Idols 3) te zien tijdens het Gala van de Televizier-ring, dat live op Nederland 1 wordt uitgezonden. Monroe maakt deel uit van het tribute aan Michael Jackson. De groep stond deze maand drie weken genoteerd met The Real Thing in de Single Top 100 met als piekpositie de 18de plaats. Voor Idols-winnares Raffaëla lijkt het de laatste kans in de muziekindustrie te zijn.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Monroe (met Raffaëla) vrijdag op Televizier-ring Gala

  1. BoycotIdols

    Dit zou het volgens velen hier toch helemaal gaan maken. Tja, dat word zo vaak beweert maar over het algemeen was dat dus het tegenovergestelde. Maar ja het blijft moeilijk om toe te geven, in dit geval ook van Rafaëlla dat dit wederom mislukt is, en zij niet als ‘talent’uit de verf is gekomen. Ik zie haar nog schelden op de Hyves BoycotIdols. Tja, arrogantie wordt bestraft je ziet het maar weer. En men gaat nog liever dood hier volgens mij dan toe te geven dat ik het wederom weer bij het rechte eind had. Of Herman.

      /   Reply  / 
    1. @lbert

      Bla bla bla, ik snap niet dat Herman die zeur stukken van je nog plaatst, het voegd niks maar dan ook niks toe, jij wilt niet toegeven dat er ook WEL talenten tussen zitten !

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Kan je er weer niet tegen en moet het maar meteen niet geplaatst meer worden? Trieste reactie…
        Ik heb al meerdere keren gezegd dat er wel talenten tussen zitten hoor. Van Boris en Roger. Maar die hedden dan ook prima begrepen dat zo’n stempel van deelname aan zo’n programma niet in je voordeel werkt. Voor de rest… nou nee.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>