Dewi (Popstars, Idols) heeft weer platencontract

Het meedoen als zogeheten mystery popstar aan een talentenjacht loont. Niet alleen krijg je als bekendere zanger een gage per draaidag, je kan er ook een platencontract aan overhouden. Dewi Pechler meldt op Twitter een nieuwe deal te hebben getekend bij Diesel Joy Records. “YES! Ik heb ein-de-lijk een platencontract getekend! EN ik ga met een te gekke engelse producer werken!! Can’t wait!”

Dewi deed mee aan de allereerste Idols waar ze als vierde eindigde. Daar hield ze toentertijd al een platendeal aan over, maar het succes was van korte duur – en daarmee ook het contract. Na jaren schnabbelen en kleine klusjes aannemen deed ze vorig jaar mee aan Popstars als gemaskerde kandidaat. Daarmee schopte ze het tot de halve finale van de talentenjacht.

Onlangs werd al bekend dat Dewi werkte aan nieuw materiaal. Dat zou een heel nieuw concept worden, dat gepaard ging met een online campagne van de Playboy. Het nieuws lekte echter uit en Playboy zag af van de deal. Blijkbaar is een en ander toch nog goed gekomen voor Dewi, aangezien ze nu een platendeal op zak heeft. De eerste single wordt Soar en verschijnt medio augustus.

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Dewi (Popstars, Idols) heeft weer platencontract

  1. Chantal

    Ik vindt Dewi een geweldige zangeres.
    Maar ik denk niet dat mensen nog op haar zitten te wachten hier in nederland.
    Niet terecht natuurlijk want ze is erg goed.
    Maar iedereen kent haar al.
    Haar laatste cd was een flop.
    Waarom zou haar nieuwe album wel iets worden?

    Ik hoop voor haar dat ze het gaat maken.

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Sinds idols 1 was ik altijd al fan van Dewi, ben haar altijd in de gaten blijven houden. Hoop dat ze met een lekker album komt en dat ze weer hits gaat scoren.. ze verdiend het echt!

      /   Reply  / 
  3. marian

    Er zijn inmiddels veel betere zangeressen afkomstig uit talentenjachten. (b.v. lisa,nikki en nathalie) Daarnaast is er iets met de stem van Dewi dat mij vreselijk irriteert….

      /   Reply  / 
  4. BoycotIdols

    Was niks, wordt niks.
    Als het iets was geweest had ze allang een blijvertje kunnen zijn.

      /   Reply  / 
  5. Chantal

    Boycotldols ik ben het met je eens, ik denk ook als nederland haar echt zo geweldig vondt had ze allang moeten doorbreken, en dat is tot hede nog niet gebeurd.

      /   Reply  / 
  6. BoycotIdols

    Dit soort lui zouden eens moeten gaan beseffen dat ze geflopt zijn.
    In plaats van blijven proberen via allerlei activiteiten bekend te blijven.

      /   Reply  / 
    1. Desiree

      Nee boycotidols, het valt juist te prijzen als ze niet opgeven. dat heet doorzettingsvermogen ;) En dat heb je als artiest heel erg nodig. Zo zie je maar: Met haar doorzettingsvermogen heeft Dewi toch maar weer een platencontract binnengesleept. Zelfde geldt voor Rachel, Die na K-otic het al eerder solo probeerde, maar ervoor bleef knokken en nu heeft getekend bij red bullet, waar ze álle muzikale vrijheid heeft en alles zelf mag invullen. Ik gun het Dewi zeker, ze is een supergoeie zangeres!

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Daar heb je gelijk in. Maar met bijv. zelfreflectie is ook niks mis. Bijv, Rafaëlla die na het floppen van dat meidengroepje toch bij haar zelf te rade moet gaan ofzo.

          /   Reply  / 
        1. Desiree

          Over Raffaela heb je idd gelijk ja ;) Dat soort artiesten die denken dat ze alles zijn vind ik ook niks. Maar er zijn ook uitschieters uit talentenshows. Nikki heeft al een paar hits gehad, Lisa doet het aardig, ook Nathalie timmert nog steeds aan de weg, en Rachel scoort misschien niet echt hitjes, maar doet wel precies waar ze zelf helemaal achter staat en is lekker bezig.

            /   Reply  / 
          1. BoycotIdols

            Ook Nikki e.d. zullen zich nog moeten bewijzen. Nikki’s laatste album was niet echt een succes te noemen… Lisa had na de ‘verplichte’ nr 1 hit ook geen grote hits…

              /  
          2. BoycotIdols

            Overigens zeg je iets wat helemaal waar is. Als je doet waar je echt achter staat kom je er wel. Bij die talentenshows krijg je daar dus niet de kans voor, daar MOET je iets doen, krijg je iets voorgeschoteld. Het tekenen van een wurgcontract. Dan ben je ongeloofwaardig als artiest.

              /  
  7. Ron

    Je kan ook doorzettingsvermogen tonen tegen beter weten in. Als je zover gaat om in de Playboy te gaan staan dan neem je jezelf en je fans toch niet serieus. Nee, hier zit niemand op te wachten. Echt bijzonder talent openbaart zich meteen, zie Lisa en Waylon, die onderscheiden zich door personality en bijzondere stemmen.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Dank je. Dat zijn dus van die neven-activiteiten waar ik het over had. Alleen om krampachtig bekend te blijven.

        /   Reply  / 
  8. ArjanHensens

    Nieuwe single Dewi heet “Sour”

    AMSTERDAM – Dewi reist binnenkort af naar Londen om samen met producent Pete ‘Boxsta’ Martin haar nieuwe single op te nemen. Dat heeft haar management bekendgemaakt.

    De zangeres en de producent gaan aan de slag met het nummer ‘Sour’, dat hij voor de zangeres schreef. Martin mixte eerder producties van onder anderen Christina Aguilera, Britney Spears en The Sugababes. Het is voor Dewi een droom die uitkomt. “Ik grijp deze kans dan ook met beide handen aan en zie uit naar deze prachtige samenwerking.”

    Dewi werd bekend dankzij haar deelname aan het eerste seizoen van ‘Idols’ en was later te zien in de musical ‘Hair’. Eind augustus wordt haar nieuwe single gelanceerd.

      /   Reply  / 
  9. Cashcow

    Hmm… het punt is dat het in een land als Nederland erg moeilijk is om door te breken d.m.v. deelname aan welke talentenjacht dan ook. Als in Amerika 1% van de kijkers je single koopt/legaal download heb je al een hit te pakken, in NL ligt dat net iets anders.

    Bovendien zit men niet (meer) te wachten op deelnemers van talentenjachten. Wie kan het ze kwalijk nemen? Na Idols 2 was de lol er al duidelijk af, ondanks de hoge kijkcijfers.

    Ieder zijn eigen mening en smaak, maar ik vind dat je het ”probleem” niet bij de artiest neer kan leggen. Je moet als artiest maar net de juiste connecties en mensen om je heen hebben om een hit te scoren. Uiteraard moet je er zelf ook wat voor willen doen, maar in Nederland is meedoen aan een talentenjacht lang niet zo effectief als in de VS.

    Ik hoop van harte dat het Dewi gaat lukken, omdat ik weet dat ze er heel veel voor over heeft. Het wordt tijd dat de Idols-blokkade wordt doorbroken, want er komt wel degelijk talent uit voort. Dewi, toi toi toi!

      /   Reply  / 
  10. Pingback: Dewi Pechler schrijft column voor Glamour.blog.nl | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>