Nick & Simon azen op stoelen uit The Voice of Holland

The Voice of Holland heeft zich vorige week bewezen als een innovatieve auditieshow. Eentje zonder juryleden maar met coaches die blind audities aanhoren. Het vereist een heel andere aanpak van de mensen die een optreden keuren. Ik sprak met coaches Angela Groothuizen en Nick & Simon over dat jureren, over de gedoodverfde winnaar Ben Saunders en over het comfort van de The Voice-stoelen. Overigens is Ben nog niet helemaal zeker van zijn overwinning, want vanavond trekt ene Sarina Voorn haar strot open.

Sarina was al te zien in items van RTL Boulevard en verschillende spotjes. Dit talent zingt het nummer Sober, origineel van Pink, en overtuigt daarbij alle juryleden. Verder duikt vanavond Charlotte ten Brink op, ex-Mystery Popstar van SBS 6 en natuurlijk dochter van Robert ten Brink. Maar weet zij nu de jury te overtuigen?

Na vanavond volgen er nog drie auditie-afleveringen. Daarin zal onder andere ook Raffaëla Paton het podium opklimmen, winnares van Idols III.

Bekijk de interviews met Angela, Nick & Simon:

Bekijk een fragment van Sarina Voorn met Sober:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nick & Simon azen op stoelen uit The Voice of Holland

  1. Ron

    Ik zie een heleboel talent voorbij komen… Ik verwacht een aantal leuke nieuwe cd´s komend jaar:D

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Lijkt wel of Nathalie Makoma daar staat te zingen :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>