Glennis Grace voelt zich te goed voor The Voice of Holland

*tring tring*
“Hallo, met de manager van Glennis Grace?”
“Hallo, met Talpa, producent van The Voice of Holland. We zijn bezig met het tweede seizoen en zoeken nu naar getalenteerde mensen die mee willen doen. En nu moesten wij aan Glennis denken.”
“Pardon?”

Bovenstaand geen waarheidsgetrouwe weergave van het gesprek dat heeft plaatsgevonden tussen beide partijen, maar wel de strekking van het verhaal. Glennis is namelijk best wel beledigd dat zij is gevraagd voor de talentenjacht.

Het is geen geheim dat de redactie van het programma actief werft onder muzikanten. Talenten die al een tijdje bezig zijn maar nooit blijvend succes hebben weten te bereiken. Daaronder valt ook Glennis Grace. Ze kan ongetwijfeld leuk wonen van haar muzikale activiteiten, maar Glennis droomt ook van nummer 1-hits, uitverkochte grote zalen en posters in de Hitkrant. En dat is nu bepaald niet het geval. The Voice of Holland zou daartoe een springplank kunnen zijn.

Maar, ik snap het ook wel van Glennis. Ze zit eind deze maand nota bene in De Beste Zangers van Nederland en is al vijftien jaar bezig met zo nu en dan bescheiden hitlijstsucces. En het is ook wel cool om te zeggen dat je een programma als The Voice of Holland hebt afgeslagen.

Dat gezegd hebbende: ik ben heel benieuwd met wat voor single Glennis hierna komt.

facebook share facebook share

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Glennis Grace voelt zich te goed voor The Voice of Holland

  1. Bart

    Glennis had alang een grote ster moeten zijn. Dus ik vind het ook logisch dat ze dit heeft afgeslagen. Ik denk ook niet dat het haar zou helpen. Nogmaals, ik begrijp echt niet dat deze dame nooit echt is doorgebroken. Ze heeft het hele pakketje; waanzinnige stem en een fantastische uitstraling.

      /   Reply  / 
  2. Henk

    Nee dit kan echt niet. Glennis is een geweldige zangeres, een mooie en prettige persoonlijkheid. Maar ze heeft gewoon nooit het goede liedje getroffen waarmee ze de HIT kon scoren. Jammer voor haar, maar zo werkt het nu eenmaal. En ze was wel gek als ze ‘Ja’ zou hebben gezegd.

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Overigens heeft dit niks te maken met het feit dat ze zichzelf te goed zou vinden voor The Voice. Het zou gewoon niet slim van haar zijn om mee te doen.

        /   Reply  / 
  3. ivo

    Glennis heeft toch allang een platencontract ? en volgens mij heeft ze the voice niet eens meer nodig

      /   Reply  / 
  4. PigBag

    ‘Voelt zich te goed’ vind ik ‘n beetje ongelukkig uitgedrukt. Straks krijg je nog mensen die haar arrogant vinden.

    Ik vind ‘t hartstikke logisch dat Glennis dit aanbod heeft af geslagen. Belachelijk dat Talpa aan ‘n artiest die al 15 jaar in ‘t vak zit vraagt om mee te doen aan een talentenjacht. Zo’n programma is leuk om wat bekendheid te krijgen maar voor ‘n grote doorbraak moet je ergens anders zijn. Zo veel mensen zijn namelijk niet dankzij ‘n talentenjacht door gebroken.

      /   Reply  / 
  5. Arjan Hensens

    Ik vind het al heel wat dat Rafaella mee deed. Die had al een nummer 1 hit gehad. Glennis is al bekend al heeft ze misschien nog niet daadwerkelijk succes gehad in de hitlijsten.
    Het zou oneerlijk zijn als Glennis mee zou doen. Of ze moeten de opzet iets veranderen dan er zangers mee mogen doen die al ervaring hebben maar nog nooit echt zijn doorgebroken. Laat dan ook een Edsilia mee doen etc.

      /   Reply  / 
  6. Geesje

    Hoezo Glennis vind zich te goed?
    Ik vind het een regelrechteblamage voor ”The Voice” dat je iemand die al 15 jaar bezig is durft te vragen.
    Ik begin dan ook te denken dat het merendeel gevraagd is door het programma en dat ze er niet zelf opaf zijn gekomen.
    Dat doet dan natuurlijk niks af aan het feit dat er getalenteerde mensen stonden, maar ook Pearl Jozefzoon is al jaren bezig in de musical wereld, zij stond o.a. in Hairspray en Legally Blond.
    Zo zal waarschijnlijk ook Jeff van Vliet gevraagd zijn in seizoen 1 en dan word je afgeserveert doordat er geen stoel omdraait.
    Het is nu ook wel duidelijk dat Jennifer Ewbank ook niet uitzichzelf is gekomen naar mijn mening.
    Waar is de tijd van idols 1 waar iedereen er onbevangen en puur in stapte, zonder dat ze enig idee hadden wat hun overkwam.

      /   Reply  / 
    1. sharon

      En wat denk je van Ben Saunders?? vond het iets te toevallig dat Ben en zijn broer in hetzelfde weekend in de finale komen van een talentenjacht, en nog allebei winnen ook… yeah right, geloof er geen zak van. Zullen ook wel gevraagd zijn allebei ;) Wat Glennis bertreft: ook ik vind het logisch dat ze t niet heeft gedaan. Sluit me helemaal aan bij alle andere reacties!

        /   Reply  / 
  7. Stef

    De hele benadering van TVOH naar het management van Glennis slaat nergens op. Wat hadden ze in gedachten? Een remake op ‘mystery popstar’ net zo slecht als SBS6 dat durft neer te zetten met hun geflopte talentenjacht? Ja, Glennis is een ongewaardeerde zangeres maar de laatste jaren onderneemt ze steeds stappen die haar de juiste richting opduwen. Het feit dat ze al 16 jaar in het vak zit en de moed nog steeds niet heeft opgegeven, bewijst een pure vorm van vakmanschap en doorzettingsvermorgen en daar heb ik diep respect voor.

    Ik volg haar al jaren en het is interessant om te zien hoe ze zich keer op keer toch weer op unieke wijze in the picture weet te zetten als zangeres. Een prachtige stem, een mooie uitstraling en met een goed productieteam achter zich voor haar aankomende album moeten die hits er vanzelf wel komen. “Als Je Mij Weer Aankijkt” was dan wel net niet een Top 20-hit maar wel een veel gedraaide radio-hit op 100% NL. Glennis is een artieste die het moet hebben van juiste marketing, timing en een portie geluk en ik weet zeker dat die waardering nog meer zal groeien!

      /   Reply  / 
  8. Glennis Grace

    Wow! Wat een lieve reacties allemaal.Doet me echt wat.
    xxxxx Glennis

      /   Reply  / 
  9. Glennis Grace

    En oh ja, ik heb nooit gezegd dat ik me te goed voel.
    Zou niet eens in me opkomen.Maar tsja er word nog wel eens wat verdraaid hier en daar en daarom zijn jullie reacties zo tof!

      /   Reply  / 
  10. Lennert

    Glennis! Zelfs al zuiderbuur (belg) vind ik je leuk! Nu nog in België door breken meid! We hebben je leuke muziek nodig!

      /   Reply  / 
  11. sonny

    dit is echt niet waar. je kijrgt geen slechte reputatie als je jury word hiervan totaal niet zelfs. waarom komt marco borsato nu in de jury dan ?? dat is al bekend hij is succesvol zonder dat programma. en vorig seizoen met jeroen die is ook succesvol. in amerika zit toch ook christina aquilera in de jury nou die kan het ook zonder de voice redden hoor. ik vindt het nergens op slaan ;) . want zodra de live shows beginnen mag ze zelf ook een liedje zingen van iemand anders, dat deden de juryleden in seizoen ook met een deelnemer en dan kan glennis zich helemaal bewijzen weer. dat heeft ze trouwens vanaf gedaan met het liedje ANGST van xander boulvie ofzo bij beste zangers van nederland die was zo prachtig

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Je hebt het verkeerd begrepen of verkeerd gelezen. Glennis is niet gevraagd als jurylid maar gevraagd als deelnemer aan het programma om te zingen.

        /   Reply  / 
  12. sonny

    nu alleen nog de echte glennis hierzo bij die berichten lol!!

      /   Reply  / 
  13. Jaap

    We beleven nu het levende bewijs dat de aanhouder wint!!
    Jaren bezig met redelijk sukses maar nooit DIE echte klapper die ze verdient.
    Tot het moment op een zaterdagavond dat écht het halve land met de tranen in de ogen Glennis zag!
    Meid,het is je zo vreselijk gegund!!

      /   Reply  / 
  14. Wanda B

    Glennis is een geweldige zangeres met internationale alure. Misschien een maatje te groot voor ons kikkerlandje en daarom juist niet doorgebroken. Daarom erg leuk dat je doorbreekt met een prachtig Nederlands nummer.

    Zong je ook op de bruiloft van Wes en Yo? Volgens mij wel. De verslagever dacht dat het een internationale artiest was. Wie kan mij hier antwoord opgeven?

      /   Reply  / 
  15. Charlie

    Onvoorstelbaar dat Glennis het grote succes die ze verdient in Nederland, europa en de rest van de wereld nog niet heeft behaald!Wat zij kan, met die geweldige stem kan werkelijk geen enkele zangeres in nederland. Nummers als afscheid, they don’t play our lovesong enz enz zijn nummers die als gegoten zitten, meer van dit soort nummers en erg lang hoeven we niet meer te wachten! Go Glennis you make me happy! en te goed voelen? nou nee dat doe jij niet, je past er niet tussen, je blaast iedereen weg

      /   Reply  / 
  16. Pingback: Glennis Grace in finale-uitzending De Beste Zangers van NL | Nlpop

  17. Kees

    Glennis had inderdaad bij Wes en Jo gezongen, ze dachten dat het Beyonce was, en ben pas bij haar concert geweest in studio.21, was een superconcert, Glennis is een engel, zowel uiterlijk als innerlijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>