X Factor-duo BadBoyz laat weer van zich horen

Het jongensduo BadBoyz doet een poging om opnieuw in de spotlights te komen. In 2010 deden Boy en Jamie mee aan X Factor, waar ze het onder de vleugels van Gordon tot de liveshows schopten. Nu beginnen ze het nieuwe jaar met opnieuw een talentenjacht: The Winner Is… BadBoyz doet mee in de aflevering met oud-gedienden uit de muziekindustrie.

Het duo werd door de makers van X Factor meteen neergezet als twee vlotte boys met een signature-boks, een handeling die dik werd aangezet met geluidseffecten in de montage. Mede door die herkenbaar wist BadBoyz het ver te schoppen in de RTL-talentenjacht. Nu beproeven ze dus hun geluk bij de concurrent.

Gordon nam het bewuste jaar de groepen voor zijn rekening en kwam met BadBoyz uiteindelijk het verst. Maar toen Gordon één liveshow verstek moest laten gaan vanwege verplichtingen bij Toppers in Concert, moesten zijn BadBoyz het veld ruimen. Woest was Gordon daarom, die kort daarop plechtig beloofde niet meer met dezelfde jury nog een seizoen te maken. De ruzie werd al snel bijgelegd en Gordon zag zijn mede-juryleden het jaar daarop weer bij X Factor.

Bij The Winner Is… is ook een categorie met mensen die al in de muziekindustrie actief zijn geweest. Daar zijn onder andere Des’ray (2 Brothers on the 4th Floor), Loïs Lane, Arno Kolenbrander, Dewi Pechler (Idols, Popstars), Rachel Kramer (StarMaker, X Factor), Maribelle, Anita Heilker (ex-Dolly Dots), Joost Marsman (ex-IOS), Justine Pelmelay en Lilian day Jackson (ex-Spargo) vertegenwoordigd.

The Winner Is… wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en is vanaf donderdag 26 januari te zien bij SBS 6.

 

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “X Factor-duo BadBoyz laat weer van zich horen

  1. BoycotIdols

    Aha, de Bad Boys van Gordon dus…
    Kansloos dit natuurlijk

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Nee hoor, ook deze gaan weer (internationaal, natuurlijk) knallen! :D

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Zo nou. Dat je die internationale sound niet hoort zeg…
        Ze gaan het helemaal maken.

          /   Reply  / 
  2. ivo

    ben benieuwd hoever DesRay gaat komen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>