Weer een breuk in artiestenland; Lange Frans & Baas B

Opnieuw een artiest die er het bijltje bij neergooit in Nederland. Dit keer zijn het Lange Frans & Baas B die officieel bekendmaken geen duo meer te zijn. Het is de keuze van Baas B, die voluit Bart Zeilstra heet, om er mee te stoppen. Frans bij Giel op 3fm: “Ik ben Bart dankbaar dat hij het zo lang heeft volgehouden. Hij stond eigenlijk nooit te springen om het podium op te gaan. Ik ben blij dat we tot dit punt hebben kunnen komen.” Zeilstra zegt zich nu achter de schermen te gaan bezighouden.

Tjongejonge, als het zo doorgaat, blijft er geen artiest over om over te bloggen op NLpop. Want het gaat nu echt hard met de breuken in artiestenland.

De afgelopen maanden maakten Di-Rect, Leaf, Opgezwolle, Jeremy’s, Krezip, IOS en Beef al bekend te stoppen. En nu dus Lange Frans & Baas B. Feitelijk waren die al uit elkaar, het laatste jaar hebben ze in elk geval geen nieuw materiaal voortgebracht. Maar het blijft toch jammer.

Gelukkig is er ook veel nieuwe aanwas: Miss Montreal, Nina June, Fakkelbrigade, Dio, Kyteman en King Jack bijvoorbeeld.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>