Hit of shit: The Partysquad – Ik Ga Hard (video)

The Partysquad windt er geen doekjes om: “Ik ga hard, ik ga lekker, ik ga los en we doen het allemaal”. En: “Ik wil wasted zijn, wasted zijn, feesten als een beest.” Oftewel: de nieuwste single van The Partysquad is een ode aan de xtc. En Gers, Adonis en Jayh verlenen hun medewerking op deze partytrack. In een week tijd is de video op YouTube meer dan 35 duizend keer bekeken.

We kennen allemaal het verhaal van The Partysquad. Ontzettend succesvol duo totdat bij een auto-ongeluk in Spanje Jerry maandenlang is uitgeschakeld. Sinds een paar maanden zijn Jerry en Ruben weer bijeen, al lijkt de helderheid van voorheen niet meer terug te komen. Ruben trekt nu vooral de kar – en dat doet hij met verve.

Want je kunt het gebruik van drugs veroordelen, gedogen of toejuichen, feit is dat Ik Ga Hard prima in elkaar steekt. En een brede doelgroep aanspreekt. Goeie beats, mooi samenspel van alle rappers en vocalisten en een videoclip geniaal door zijn eenvoud.

Met zulke muzikaliteit en gevoel voor beats lijkt het een kwestie van tijd voordat The Partysquad weer goed toeslaat in de charts. Ik Ga Hard is misschien niet laagdrempelig genoeg, maar zal zeker zijn weg weten te vinden naar een breed publiek.

The Partysquad - Ik Ga Hard

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hit of shit: The Partysquad – Ik Ga Hard (video)

  1. Pingback: Single Top 100: 3js op 1, eindelijk weer top 10 Partysquad | Nlpop

  2. Pingback: Single Top 100: Adele terug op 1, Jeroen & Leonie op 2 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>