Hit of shit: Diggy Dex ft. Jenny Lane – Dezelfde Spijt (video)

Diggy Dex slaat weer toe. Het heeft er alle schijn van dat hij na Slaap Lekker (Fantastig Toch) opnieuw een dikke hit in handen heeft. Waar hij voor zijn vorige top 3-hit nog de muziek van Eva de Roovere gebruikte, is het dit keer Edith Piaf die centraal staat. Maar dan met de vocalen van zangwonder Jenny Lane. De Franse chanson klinkt vooral door in het refrein, maar sluimert ook in de coupletten. Waardoor een spannend, herkenbaar en toch origineel nummer is ontstaan. Met hitpotentie.

“Wanneer je als persoon ergens 100 procent voor gaat, in mijn geval de muziek, dan moet je andere dingen veelal laten schieten. Soms is dat wel eens vervelend, maar als je jouw eigen passie volgt, is dat nu eenmaal de logische bijkomstigheid. Ik zeg ook in dit nummer, Ik heb spijt omdat ik dingen daarvoor laten moest, maar dat is dezelfde spijt als ik het niet zou doen. Elke keuze brengt gevolgen met zich mee, positief en negatief”, aldus Diggy Dex over Dezelfde Spijt.

Het nummer stond al op zijn vorige album, Mayonaise voor de Ziel. Toen deed het niet veel bij het grote publiek. Inmiddels kennen meer mensen Diggy Dex en is het originele sample van Non Je Ne Regrette Rien van Edith Piaf vervangen door de versie met Jenny Lane.

Ik vind het mooi. Heel mooi zelfs. Diggy Dex is goed bezig de laatste tijd. Wie het nummer live wil horen; woensdag 2 februari is het gelegenheidsduo in de studio bij Giel om het te zingen.

Diggy Dex ft. Jenny Lane - Dezelfde Spijt

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Diggy Dex ft. Jenny Lane – Dezelfde Spijt (video)

  1. Miez

    Geweldig dat hij deze uitbrengt, echt top!
    Lekker plaatje hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>