BNN met documentaire rapper Unorthadox

De afgelopen anderhalf jaar is rapper Unorthadox voor de documentaire Who The F*ck Is Dox? gevolgd. In de Nederlandse Undergound Hiphop Scene wordt hij steeds bekender. Maar het grote publiek leert hem pas kennen als hij zangeres Anouk aan de haak slaat.

De makers van de docu zijn begonnen met draaien toen de liefde op haar hoogtepunt was. Tijdens het maken van de documentaire gaan de twee uit elkaar. Te zien is hoe Dox op de breuk reageert en alleen verder gaat. Op verzoek van Anouk is zij niet in de film te zien. BNN zendt de documentaire zaterdag uit op Nederland 3.

Zondagavond was Unorthadox te zien in BNN’s Spuiten en Slikken. Hij vertelde er openhartig over zijn jeugd in Rotterdam, zijn afkomst, zijn drank- en drugsgebruik en zijn liefdesleven. Aan Nicolette en Zarayda verklaarde hij dat Anouk zijn heftigste liefde ooit was. Nog altijd zichtbaar aangeslagen over de breuk antwoordde hij op de vraag waarom het dan toch uit is gegaan zei hij: “Ik kan het er niet over hebben, kijk zaterdag maar naar de documentaire, dan weet je alles.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “BNN met documentaire rapper Unorthadox

  1. Pingback: Hoe Unorthadox de breuk met Anouk ziet. Op Nederland 3 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>