Kempi de gevangenis in voor mishandelen vriendin

Rapper Kempi (echte naam Jerrely Slijger) moet opnieuw de gevangenis in. Vorig jaar september mishandelde hij zijn vriendin. Kempi is veroordeeld tot twee maanden cel. Dat bepaalde de Rotterdamse rechter, zo melden diverse media waaronder De Telegraaf.

De 26-jarige rapper vermoedde dat zijn vriendin vreemdging. Hij pakte haar bij haar enkels en sleurde haar de trap af. Ook probeerde hij haar met een riem te wurgen. Kempi was niet aanwezig tijdens de zitting maar heeft de mishandeling bekend.

Opmerkelijk is zijn agressieve reactie op het vonnis. ‘Twee maanden voor huiselijk geweld, had die b*tch dood moeten slaan voor roekeloos neuken met rappers. Maar goed, leven gaat door,’ aldus Kempi op Twitter.

Schandalig. Mannen die vrouwen mishandelen zijn zielige figuren. Ik heb daar geen enkel respect voor. Dit is overigens niet de eerste keer bij Kempi. In februari 2007 werd hij ook al schuldig bevonden aan mishandeling. Toen werd hij tot een maand cel veroordeeld.

Een maand daarna was Kempi betrokken bij een ruzie in een discotheek waarbij hij een pistool trok. Op de vlucht werd hij opnieuw aangehouden en later veroordeeld tot 12 maanden onvoorwaardelijk voor een reeks ernstige misdrijven.

Kempi bracht tot nu toe twee albums uit. In Ali B Op Volle Toeren maakte hij een bewerking van de Corry Konings-klassieker Huilen is voor jou te laat. Ook was hij een paar keer te gast in De Wereld Draait Door. Hij maakte een rap op Adiós Nonino en voor de DWDD-recordings zong hij het Guus Meeuwis-nummer Het is een Nacht.

Kempi heeft inmiddels een strafblad van 14 kantjes. Waarom richt hij zich niet gewoon op zijn carrière? Of wil hij zijn beroep liever veranderen van rapper in draaideurcrimineel?


Video op Youtube

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Kempi de gevangenis in voor mishandelen vriendin

  1. Johan van de Velde

    Inderdaad schandalig. Laffe klootzak.
    Natuurlijk zou hij zich op zijn carriere moeten richten, maar vind je het wel gepast om zijn muziek hier te promoten, Marcus?

      /   Reply  / 
  2. Peter

    noem je dat muziek?

      /   Reply  / 
  3. Ronald

    Lekker wereldje, die rapwereld…
    Johan, ik las eerder dat hij zijn muziekcarrière opgeeft omdat hij een normaal leven wil… ehh…
    Respect ook niet van mijn kant. Loser.

      /   Reply  / 
  4. CAS

    Haha makkelijk @ronald om gelijk heel de rapwereld over één kam te cheren. Heel makkelijk !

      /   Reply  / 
  5. Ronald

    Dat klopt, niet altijd zo natuurlijk.
    Maar in Rotterdam zijn het wel de hiphop/rap en urbanfeesten die het meeste te maken krijgen met geweld. Meerdere malen voorgekomen dat een urbanfeest of tent die afgebroken of tijdelijk gesloten word door geweldsdelicten…

      /   Reply  / 
  6. Dutch

    Jah Dit is Muziek!!!

    Eigenlijk wel goed dat hij de bak in gaat!
    Het wordt tijd voor weer een echt goeie cd van hem!!
    (Like old time’s)

    Greats een FAN!!

      /   Reply  / 
  7. Kamper

    En als ie zich netjes gedraagt wordt er door dezelfde mensen gezegd dat gangstarappers FAKE zijn.
    Nou, Kempi is dus ECHT. Zijn muziek ook trouwens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>