Voetbalvandalisme nekt De Jeugd Van Tegenwoordig

DJVTIk ben geen voetballiefhebber en voel er zodoende niets bij wanneer er een vlag van Feyenoord in de fik wordt gestoken. Ik kan me zo voorstellen dat meer Rotterdammers dezelfde reactie hebben. Maar er zijn er ook een aantal die dat niet leuk vinden, die er zelfs pijn bij voelen. Helemaal wanneer een Amsterdams hiphopcollectief dat doet op een podium. En zodoende is De Jeugd Van Tegenwoordig niet welkom in Rotterdam om een optreden te geven. ‘Een sneue reactie’, vinden de drie heren zelf. Ik zeg: publiciteitsstunt?

Zie ook:
- De tweede Britse jeugd van Watskeburt!?
- De Jeugd van Tegenwoordig tekent Koos de Chauffur
- Jeugd van Tegenwoordig krijgt prijs van een aap

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voetbalvandalisme nekt De Jeugd Van Tegenwoordig

  1. Martin

    Een sneue reactie ?
    Ze waren gevraagd als voorprogramma voor een wedstrijd van de kameraadjes, de jeugdafdeling van de supportersvereniging.
    Indien ze wel hadden opgetreden terwijl deze informatie via internet alom bekend was geworden hadden deze kids ongetwijfeld kunne luisteren naar anti-joodse spreekkoren.
    (denk maar eens terug aan het optreden van Party Animals in Zeeland)
    Aangezien de meeste ouders daar niet op zitten te wachten is het niet meer dan logisch dat deze publiciteitsgeile losers nooit meer welkom zijn in de kuip.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>