Lange Frans en Baas B genaaid

Lange Frans & baas BSoms kun je je beste vrienden niet vertrouwen. Rappers Lange Frans & Baas B kunnen er over meepraten. De Telegraaf onthulde vanmorgen dat de twee het slachtoffer zijn geworden van een frauderende manager. Roy van der H. beloofde verschillende discotheek-eigenaren optredens waarvoor hij alvast fikse aanbetalingen inde. Maar de manager is met het geld vertrokken. "En intussen was iedereen boos op ons, want wij kwamen niet opdagen", aldus een teleurgestelde Lange Frans in de krant.
Het gruwelijkste geval van oplichting vond plaats in Spanje. In discotheek Snoepy’s in Salou zouden de twee komen, waarvoor de eigenaar alvast 12.500 euro overmaakte. Van der H. beweerde vervolgens dat er een beter aanbod was, waardoor Snoepy’s nog eens 5.000 euro overmaakte om maar zeker te zijn van het optreden. Om problemen te voorkomen zijn Frans en Bart zelf op het vliegtuig gestapt om er gratis op te treden. Dat is dan wel weer heel sportief.

Hoe deze manager zo makkelijk al dat geld lospeuterde? "Roy is een ontzettend aardige en beleefde jongen", stelt Lange Frans in de krant. Hij spreekt altijd
met twee woorden en weet waarover hij praat. Daarom tuinen mensen er
ook zo makkelijk in. Als je Roy ziet, lijkt hij goudeerlijk."

Frans denkt dat geldproblemen de oorzaak zijn van Roy’s hndelen. "Roy was verslaafd aan geld. Hij leefde ver boven zijn stand. We waarschuwden hem al: Roy, ga goedkoper wonen en rij in een kleinere auto. Als je drie keer zoveel opmaakt als je verdient, lopen de schulden natuurlijk snel hoog op."

Jammer dat deze wildwestpraktijken nog altijd voorkomen. Hopelijk kunnen Lange Frans & Baas B alle schadegevallen naar tevredenheid oplossen.

Zie ook:
- Dit weekend launch kledinglijn Lange Frans
- Lange Frans wil eigen dildo op de markt brengen
- Lange Frans’ hit Zinloos kostte stichting vermogen

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lange Frans en Baas B genaaid

  1. lul

    hahahahahahahahahahahahahahaha

    losers.

      /   Reply  / 
  2. mocroboy

    HOU JE BEK LULO MOET IK JE OP JE SMOEL SLAAN OFSO

      /   Reply  / 
  3. lul

    durf je toch niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>