Ali-gate bereikt hoogtepunt

Mocht je vergeten zijn wie Ali B ook al weer was – zijn laatste plaat is ten slotte niet erg succesvol gebleken – dan is 's mans laatste publiciteitsstunt genoeg om alle gederfde media-aandacht van dit jaar te compenseren. Eergisteren stak hij in Staphorst wat vuurwerk af om de lancering van TMF Radio onder de aandacht te brengen. In het streng gelovige dorp mag zondag geen rotje de lucht in, dus dacht TMF lekker ludiek alvast een paar dagen eerder te rellen. Ze hadden alleen even het begrafenisschema moeten checken.

Want diezelfde dag werd er 's middags een 19-jarige inwoner begraven, iets waardoor het hele dorp in rouw was. Eerder werd gesuggereerd dat het moment van het feestelijke vuurwerk overeenkwam met de plechtigheid op het nabijgelegen kerkhof. Iets waarvoor TMF al door het stof voor is gegaan. Ook Ali B vond het niet netjes en nam contact op met de nabestaanden om persoonlijke verontschuldigingen aan te bieden. Hij moest wel, want de hele affaire werd breed uitgemeten in de pers.

Maar wat blijkt? Het vuurwerk was rond het middaguur, de begrafenis pas om 14.00 uur. Geen overlap en dus eigenlijk ook geen overlast. Nu wil Ali B zijn naam goede naam zuiveren. Dus opdat u 't allemaal even weet: Ali B is nog steeds onze nationale troetelallochtoon.

En dit is meteen het eerste en het laatste dat NLpop er over bericht, volgens mij ben ik nu ook onderdeel van een geniaal geplande promotiestunt.

Zie ook:
- Ali B: van knuffelmarokkaan tot kaaskop
- Radioactive: Ali B en TMF Radio hebben het verknald in Staphorst

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ali-gate bereikt hoogtepunt

  1. Wesley

    Ali heeft vast niet geweten dat het zo af zou lopen, don’t blame him, toch? Gewoon dom van MTV en TMF radio.

      /   Reply  / 
  2. Alex

    TMF Radio zet zich meteen op de kaart. Want hiervoor wist nog niemand van die zender.

    Wel raar dat Ali B persoonlijk wordt beschuldigd, (ik heb het deels gezien toen het gewoon op tv kwam), terwijl Miljuska, Yes-R en Valerio ook meededen. Iig Miljuska stak ook wat af.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>