Hit of shit: Fedde le Grand – Let Me Be Real (video)

Het heeft even geduurd, maar Fedde le Grand laat weer van zich horen. En hoe!!? Wat een waanzinnig gave video heeft hij afgeleverd bij zijn nieuwe single Let Me Be Real. Fedde heeft net een rondleiding door een museum afgesloten als hij ontdekt dat er mensen gevangen zitten in tv-toestellen. “Help us!”, maakt een meisje duidelijk. Fedde is de beroerdste niet en kruipt in het toestel met een draaitafel.

Mazzeltje dat het museum net sluit, kunnen ze er ten minste een echt feestje van maken. Helemaal als de rolluiken dichtgaan en het pikdonker wordt in het museum. Wie heeft ooit gezegd dat musea saai zijn? Naar een expositie als deze zou ik elke week wel willen.

De muziek dan? Ik zou zeggen dat Let Me Be Real het meest toegankelijke nummer van Fedde tot nog toe is. Of het ook het succes van Put Your Hands Up (4 Detroit) gaat overtreffen, dat blijft afwachten natuurlijk. Maar hij heeft een goeie vocalist uitgekozen en lekkere beats afgeleverd. Hit!

Fedde le Grand - Let Me Be Real

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hit of shit: Fedde le Grand – Let Me Be Real (video)

  1. Pingback: Eva Simons en Fedde le Grand in Duitse charts | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>