Anita Doth (2 Unlimited) heeft borstkanker

Pittig nieuws van het 2 Unlimited-front. Anita Doth is getroffen door borstkanker, meldt RTL Boulevard. De zangeres van Ray & Anita ondergaat nu ‘stevige chemo’s’ maar de dokter meldt gestaag herstel. Toch zal het hele genezingsproces nog minstens een jaar in beslag gaan nemen. De ziekte van Anita beperkt de comeback-ambities van Ray en Anita, die een dikke hit gaan scoren met In Da Name Of Love.

Anita vertelt in RTL Boulevard: “We willen wel heel veel gaan optreden. Maar ik kan vanwege mijn gezondheid niet alles doen. We moeten het per keer bekijken. Maar dit alles geeft me veel positiviteit, daardoor is het wel makkelijker om er mee om te gaan.”

Ray en Anita zijn voornemens een wereldtournee te maken, aangezien er aanvragen vanuit heel de wereld binnenkomen. Ook de nieuwe single In Da Name of Love staat internationaal in de belangstelling. Het nummer is inmiddels officieel als download verschenen in Nederland, op 22 januari volgt de release van de cd-single.

“Toen we bij elkaar kwamen was het gewoon weer magic. Het was al de dag van gisteren, er is niets veranderd”, zegt Ray Slijngaard over de chemie tussen beiden. Anita: “Het is heel raar als we samen ergens binnenlopen. Natuurlijk wordt je alleen ook wel eens herkend, maar samen… dan gaan mensen helemaal raar doen.”

Sterkte Anita met deze verschrikkelijke ziekte. Erg knap dat ze toch doorgaat met de comeback, die toch heel wat energie zal vereisen. Petje af!

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Anita Doth (2 Unlimited) heeft borstkanker

  1. Richard

    Jammer, nu ze net een geweldige comeback willen maken. Trouwens geen clipprimeur, alleen beetje backstage beelden. Wanneer komt nu de clip?

      /   Reply  / 
  2. ivo

    Ben in gedachte bij Anita ben al jaren fan van d’r voelt wel raar als zo’n kut ziekte je idool treft

      /   Reply  / 
  3. mariska

    heb het gezien bij boulevard,schrok zeg,net nu ze promotie gaan doen. eerst goed behandelen en doen wat je kan en eerst beter worden! heel veel sterkte en weet wat het allemaal inhoud want me moeder heeft het ook,en ze is bijna klaar met de chemo’s.

      /   Reply  / 
  4. ClemUns

    Heftig! Sterte iig!

      /   Reply  / 
  5. Ronald

    Dat is natuurlijk bijzonder vervelend als je net weer iets muzikaals wil gaan proberen.
    Beterschap.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>