Hit of shit: Armin van Buuren – Full Focus (video)

Is Armin van Buuren een ordinaire spamhoer geworden, of weet hij juist als een pionier YouTube optimaal in te zetten? Zijn nieuwe videoclip bij het instrumentale nummer Full Focus is in elk geval omringd door promopraatjes en reclame voor Armin zelf. Voordat de video start introduceert Armin het nummer, waarbij hij niet nalaat al zijn aanstaande releases te melden. In het filmpje zelf kun je vervolgens op niet minder dan 7 plekken klikken om doorgeleid te worden naar andere Armin-content of webspots van zijn label Armada Music.

Door al die toeters en bellen valt bijna niet meer op dat zijn videoclip toch behoorlijk saai is. Volgens eigen zeggen omschrijven de beelden precies de sfeer van het nummer. En als je er bij bent geweest, kan ik me die ervaring heel goed indenken. Maar voor een thuiskijker als ik komt het gevoel toch iets minder over….

Dat gezegd hebbende: Full Focus is bijzonder sterk als instrumentaal nummer. Lekker puntig, goeie melodie en best wel pittig voor een trance-nummer. Toch geef ik de voorkeur aan nummers met vocalen erin.

Full Focus is een mooi opwarmertje voor zijn nieuwe album Mirage. Toch hoop ik dat daar betere nummers op zijn te vinden.

Armin van Buuren - Full Focus

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Armin van Buuren – Full Focus (video)

  1. PINHEAD

    Ik vind het maar een matig nummer. De clip is helemaal saai. Nee geef mij Tiesto maar, die experimenteerd teminste nog met andere stijlen en maakt beter clips… Armin doet telkens hetzelfde.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Goud voor Armin van Buuren | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>