Hit of shit: The Partysquad & Alvaro – Lucky Star (video)

The Partysquad is terug en dat zullen we weten ook! Recent verschenen er al video’s met The Opposites (Welkom Terug) en Afrojack (Amsterdam) en nu heeft het duo ook een track opgenomen met Alvaro. Deze deejay is volgens eigen zeggen één van de snelst groeiende namen in de wereld van house deejays, afgelopen Koninginnedag draaide hij nog bij Slam! FM. De drie heren hebben een zomerse track opgenomen met een vrouwelijke zangeres: Lucky Star.

Van de drie recent verschenen video’s van The Partysquad zou ik Lucky Star het meest kansrijk willen noemen voor een hoge hitlijstnotering. Weliswaar zijn de beats niet zo vet als op Welkom Terug – Lucky Star is toch echt eerder een houseplaat – de vocalen zijn wel heel lekker en mainstream. Bovendien kenmerkt Lucky Star zich door een melodietje dat gemeen lang door je kop blijft zoemen.

De videoclip is een lollige: oude mannetjes die zich uitstekend vermaken op een partyeiland vol jongeren. Sterker nog: ze eindigen zo ongeveer als de held van het feest-vakantieoord. Lucky Stars!

Ergens bekruipt me het gevoel dat deze stortvloed aan nieuwe video’s een opwarmertje zijn voor wat The Partysquad later dit jaar nog gaat doen. Want de drie nummers zijn nu allemaal wel leuk, maar nog niet zo goed of aanstekelijk als wat ik van de heren gewend was. Ik denk dat ze nog beter kunnen. We gaan het meemaken.

The Partysquad & Alvaro - Lucky Star

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: The Partysquad & Alvaro – Lucky Star (video)

  1. Jeroen

    Met stip het leukste nummer van The Partysquad. Maar naar 2x luisteren ben ik t nummer alweer zat.

      /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

    Aaiii, Herman toch!
    Valt me tegen hoor. ‘Vrouwelijke zangeres’… een zangeres is altijd vrouwelijk…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>