Video: New Kids ft Paul Elstak – Turbo

Daar is ‘ie dan, de officiële videoclip van New Kids on the Block bij hun bioscoopfilm Turbo. De vijf schakelden de hulp in van DJ Paul Elstak, huge in de jaren ’90 en nog altijd elk weekend wel op een hardcore feest te vinden. Maar het heeft er alle schijn van dat Elstak anno 2010 weer de hitlijst gaat bestormen met Turbo, dat weliswaar in het verlengde ligt van zijn jaren ’90-hits maar tegelijkertijd is het geluid vertaalt naar nu.

Paul Elstak heeft in elk geval wat verwijzingen gemaakt naar eerdere hits. In de jaren ’90 scoorde hij er een aantal, zoals Rainbow in the Sky en Luv U More. Voor mensen van mijn generatie nog altijd instant meezingbaar.

In de videoclip verder meer beelden uit de bioscoopfilm, de officieuze opvolger van de serie bij Comedy Central. Het zou zomaar kunnen dat dit na Oh Oh Cherso de nieuwe tv-hitsingle gaat worden in de vaderlandse charts.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Video: New Kids ft Paul Elstak – Turbo

  1. kenny

    echt geweldig :D

      /   Reply  / 
  2. @lbert

    lekker vertrouwd geluid van Elstak, snap helaas het suc6 van die New Kids niet !!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Single Top 100: René Froger best verkochte NL single, New Kids in top 10 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>