Armin van Buuren ft Fiora – Waiting For The Night (video)

Hit of Shit • Titelsong van Verliefd op Ibiza, gelanceerd in grootse promocampagne

Armin van Buuren is commercieel goed bezig. Zijn nieuwe single Waiting For The Night is de titelsong van de nieuwe Nederlandse romantische komedie Verliefd op Ibiza. De meeste grote nieuwsmedia besteden uitgebreid aandacht aan de release, dus met de promotiecampagne zit het in ieder geval goed.

Eerst over de film. Verliefd op Ibiza (trailer), gemaakt door Johan Nijenhuis, gaat eind deze maand in première. Het moet een volwassener vervolg worden op Costa! en Volle Maan, die Nijenhuis meer dan tien jaar geleden maakte. Verliefd op Ibiza is een ensemblefilm, werkelijk volgepropt met bekende Nederlanders.

Jan Kooijmans speelt een voetballer die net een miljoenencontract bij FC Barcelona tekende en zich gaat uitleven op partyeiland Ibiza. Verder zijn onder meer Kim Feenstra, Willeke van Ammelrooy, Simone Kleinsma, Lone van Roosendaal, Jim Bakkum, Rick Engelkes en Sanne Vogel te zien. Ook Armin is in de film te zien… als zichzelf.

Dan het nummer. Waiting For The Night is een typische Armin van Buuren-productie. Dus sterk geproduceerd. Hij is niet voor niets de beste dj ter wereld. De vocalen van Fiora, woonachtig in Berlijn maar oorspronkelijk uit Tasmanië, vind ik intrigerend, een beetje haunting (hoe vertaal je dat, achtervolgend?) en daar houden we van in trancesongs.

Zowel de film als de single zijn erg commercieel, gericht op een breed publiek. Als je daar niet van houdt dan is dit niets voor jou. Een nieuwe In and Out of Love hoor ik er niet in, en persoonlijk vind ik de remix die Armin maakte voor de film Nova Zembla gewaagder, maar Waiting For The Night is verder een goed product. Dat is het. Een goed product.

Waiting For The Night op iTunes

Armin van Buuren ft Fiora - Waiting For The Night

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Armin van Buuren ft Fiora – Waiting For The Night (video)

  1. Kamper

    Een van de weinige Nederlandse Engelstalige artiesten die er internationaal toe doet. 100.000 kliks op de eerste dag. Dat lijkt weer op een hit dus. Voor de rest ben ik het hier helemaal met Markus eens. Goed maar niet speciaal.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Armin van Buuren verkoopt Madison Square Garden uit | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>