Afrojack remixt 30 Seconds to Mars (preview)

Geloofwaardiger met Oscarwinnend rockidool dan met Paris Hilton

Als het om het kiezen van de juiste collaboraties gaat doet Afrojack dit jaar goede zaken. Zijn nieuwe single Ten Feet Tall met Wrabel is momenteel een aardige hit. Wat mij betreft is Ten Feet Tall de beste single van Afrojack tot nu toe.

Nu komt hij ook nog met een remix van een song van rockband 30 Seconds to Mars. Niet echt als single, vanaf 11 maart exclusief uit op Beatport, maar toch. Leadzanger van de band Jared Leto is momenteel helemaal hot. Afgelopen zondag won hij een Oscar voor zijn acteerprestaties in Dallas Buyers Club.

Bij Afrojack is onderhand wel duidelijk dat hij retecommercieel is, en zich graag afficheert met internationale sterren. Prima hoor. Het levert je inderdaad meer geloofwaardigheid op met een Oscarwinnend rockidool dan met Paris Hilton.

Do or Die is afkomstig van het Thirty Seconds to Mars-album Love, Lust, Faith and Dreams uit 2013. De preview van de Afrojack-remix klinkt goed. Wel weer wat generic, maar dit is nu eenmaal het geluid van mainstream dance begin jaren ’10.

Vanaf 11 maart te downloaden op Beatport.

Afrojack vs 30 Seconds to Mars - Do or Die

Loading ... Loading ...

Foto: Afrojack Twitter.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afrojack remixt 30 Seconds to Mars (preview)

  1. Johan van de Velde

    “Wel weer wat generic”. Dat kun je wel zeggen ja.

    Hier is niets origineels aan: intro in gitaar-achtige quavers, Amerikaans klinkende zang, met in dit geval een hoop gekreun en ja hoor: opzwellende drumroffels naar zwaar side-chain gecompreste kermisgeluiden.

    Denk dat we nu wel over het hoogtepunt van dit soort (Nederlandse) Dance zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>