Veel verrassingsacts op 20ste Dance Valley (live)

Twintigste editie Dance Valley is tot 23.00 uur live online te volgen

Het weer zit niet echt mee, maar de twintigste editie van Dance Valley mondt toch uit in een spectaculair feest. De organisatie heeft veel verrassingen in petto.

De 40.000 festivalgangers in Spaarnwoude werden zaterdag aan het einde van de middag getrakteerd op een verrassingsshow van maar liefst 20 top-dj’s. Onder meer Ferry Corsten, DJ Jean, Sidney Samson, Gregor Salto, Chuckie, Nicky Romero, Markus Schulz en Wildstylez gaven het acte de présence.

Op het programma stond tussen 17.00 en 18.00 uur op het hoofdpodium een mystery guest aangekondigd. Uiteindelijk bleek dat bezoekers niet één, maar 20 artiesten voor zich op het podium zagen staan tijdens het verrassingsoptreden.

‘Deze show is ons muzikale cadeautje aan de fans’, vertelt woordvoerder Rob Bout. De organisatie is tevreden over het verloop. ‘De sfeer is geweldig. Het is echt een verjaardag’. De 40.000 kaarten waren bijna allemaal uitverkocht.

Dance Valley duurt tot 23.00 uur en is via livestream te volgen op Youtube.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>