Samenwerking Racoon en Armin op single laat nog op zich wachten

Armin van BuurenIedereen was vol lof over de bewerking van Racoons hit Love You More door Armin van Buuren. De dj verklapte in Idols nog dat het nummer op single uitgebracht zou worden. Maar het lijkt er op dat de fans daar nog even op moeten wachten, want Armin brengt in eerste instantie het nummer Sail uit, dat meermalen als opening diende van zijn dj-sets. Sail werd ook gebruikt tijdens het gelijknamige evenement in Amsterdam, afgelopen jaar.
In een interview met het Australische X-Press Online doet de dj overigens nog een aantal leuke uitspraken over zijn 9-uur durende Ahoy’-optreden van november. "Veel mensen denken dat het een verschrikkelijk lange tijd is om achter de draaitafels te staan. Maar als je zo gepassioneerd bent van muziek als ik ben, dan zou je begrijpen dat het heel belangrijk voor me is. (…) Op festivals doe je vaak een set van 90 minuten waarin mensen alle hits verwachten. In een set van negen uur moet je de mensen mee op reis nemen. Dat maakt het zo interessant. Vergis je niet, ik vind het leuk om korte sets te doen, maar voor mij is het als vis eten terwijl je de steak gewend bent."

Op 28 april kan de dj zich weer uitleven, dan is de HMH in Amsterdam Zuid-Oost gedurende negen uur de zijne.

Zie ook:
- Armin doet het weer: grootse nachtelijke dj-set
- Armin van Buuren neemt Racoon op sleeptouw
- Armin gaat voor de beste dj-set ooit

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>