Tiësto heeft personeel om vriendjes te maken

TiëstoAls je zo ongeveer ‘s werelds meest geliefde en meest gelauwerde dj bent, dan reis je van hot naar her. En dan ben je heel erg druk. Soms zelfs te druk om vriendschappen te onderhouden, laat staan ze te beginnen. Tiësto heeft daar een oplossing voor gevonden: hij huurt iemand in die vrienden voor hem werft. Of eigenlijk screent hij mensen die zich aanmelden als potentiële makker van Breda’s grootste exportproduct.
Want naar het schijnt melden ze zich met duizenden tegelijk op de internetstek van Tiësto. Niet zijn eigen website, maar Myspace. Da’s een profielenpagina waar vooral de muziekindustrie gretig gebruik van maakt. "Myspace was iets waar Thijs zelf mee op de proppen kwam, hij had het gezien in Amerika", zegt een woordvoerder van platenmaatschappij Black Hole tegen 3VOOR12. Maar de tijd ontbreekt hem om er zelf actief aan te werken. "Ja, wij hebben iemand in dienst die al die vrienden toevoegt," aldus de woordvoerder.

Niet alleen is Tiësto – na Within Temptation – Nederlands bekendste muzikant, hij is hiermee ook nog eens de grootste Nederlandse artiest op Myspace. Wat zou er gebeuren wanneer Within Temptation zich hierop stort? Het profiel is er al, maar ik geloof niet dat Sharon en haar mannen hier zelf achter zitten…

Zie ook:
- Tiësto neemt vocaliste Jes mee naar Azië
- Vin Diesel spiekt bij Tiësto

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tiësto heeft personeel om vriendjes te maken

  1. erwin roggeveen

    “Da’s een profielenpagina waar vooral de muziekindustrie gretig gebruik van maakt.”

    Uhhhh ….. volgens mij is My Space een wereldwijd succes geworden zonder platenmaatschappijen, maar juist door fans van bands.

      /   Reply  / 
  2. Jesse

    Jim Bakkum zit ook op Space ook niet de eerste de beste, en onder zijn friends zit Shakira ,Elize en Di-rect.Vind ik wel coowl van Jim!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>